Marszałek napisał(a):

Wojciechowskiego stać na każdego trenera na świecie. Tylko,że nikt dobry tutaj nie przyjdzie. Sądzisz,że Bakero nie kierował się kasą i tym,że może zarobić?. Kiedy,gdzie ona pracował ostatnio? Czyli rozumiem facet przyszedł tutaj bo chce coś osiągnąć . Lepszych piłkarzy to on będzie miał w III lidze hiszpańskiej, tylko,że kasy tyle by mu nie dali,bo nie mają. Ambicje swoje ma realizować? Jakież to ambicje można w polskiej lidze realizować?Zajmie 4 miejsce z Polonią i na podstawie tego napewno dostanie w przyszłości więcej ofert pracy toż to mu wzbogaci CV. Zejdźmy na ziemię.
Problem Wojciechowskiego polega na tym,że związał się z całkowicie dennym klubem, bez kibiców,w mieście gdzie jest jeden wielki klub,który gra pierwsze skrzypce. Polonia jest daleko w cieniu. Facet chyba źle rozpoznał pewne kwestię lub dał się ponieść emocjom wchodząc do Polonii. Z takim zapleczem finansowym jaki dysponuje spokojnie może kupić każdy polski klub, czemu wybrał Polonię,co z tym klubem chce osiągnąć? Nie mam pojęcia. Jest to mniej więcej ten sam przypadek co Filipiak. Wchodzi w klub widmo, ani to reklama ani to prestiż a kasa co miesiąc idzie. I to nie mała.
|
Bo jest leniem który nie lubi podróżować po Polsce... a to by musiał do Szczecina jechać z Warszawy... woli na weekend do Turcji skoczyć. Gość "wychowany" w USA to myślał że tak jak tam, kupi dobry zespół hokejowy z Kanady, przeniesie na południe USA (Floryda) + doda trochę reklamy i będzie miał widownię "pikników" i kasę
To jego JW Construction buduje badziew że hej

A czy kasy ma jak lodu? Myślę że mnie niż Filipiak ale pewny nie jestem.
PS
Canal + tylko dla Wisły (tak samo jak koledzy powyżej).... już mnie nudzi liga angielska, hiszpańska, francuska... ile można oglądać dobrych piłkarzy co im piłka nie odskakuje?

Włoska już dawno mi się znudziła