Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2009, 12:57
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
On zarobic? To nie jest jakis Ormianin ktory wyjezdza za granice za chlebem. Gosciu ma swoja marke i z tego co widze jest w miare ambitny bo zgodzil sie trenowac polski chłam. Ile on moze zarobic? Na pewno nie wiecej niz zyje z odsetek w banku ze swojej kariery. Dla mnie ten transfer jest zajebisty bez wzgledu na to jak sie zakoczy, widac ze Polonia (a kiedys i my z Petrescu) probuje cos zmienic.
Wojciechowskiego stać na każdego trenera na świecie. Tylko,że nikt dobry tutaj nie przyjdzie. Sądzisz,że Bakero nie kierował się kasą i tym,że może zarobić?. Kiedy,gdzie ona pracował ostatnio? Czyli rozumiem facet przyszedł tutaj bo chce coś osiągnąć. Lepszych piłkarzy to on będzie miał w III lidze hiszpańskiej, tylko,że kasy tyle by mu nie dali,bo nie mają. Ambicje swoje ma realizować? Jakież to ambicje można w polskiej lidze realizować?Zajmie 4 miejsce z Polonią i na podstawie tego napewno dostanie w przyszłości więcej ofert pracytoż to mu wzbogaci CV. Zejdźmy na ziemię.

Problem Wojciechowskiego polega na tym,że związał się z całkowicie dennym klubem, bez kibiców,w mieście gdzie jest jeden wielki klub,który gra pierwsze skrzypce. Polonia jest daleko w cieniu. Facet chyba źle rozpoznał pewne kwestię lub dał się ponieść emocjom wchodząc do Polonii. Z takim zapleczem finansowym jaki dysponuje spokojnie może kupić każdy polski klub, czemu wybrał Polonię,co z tym klubem chce osiągnąć? Nie mam pojęcia. Jest to mniej więcej ten sam przypadek co Filipiak. Wchodzi w klub widmo, ani to reklama ani to prestiż a kasa co miesiąc idzie. I to nie mała.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.11.2009 o godz. 13:07.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując