Wyświetl pojedynczy post
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2009, 22:34
Ja zrezygnowałem z Grania Wisełką bo niestety nie szło mi to za dobrze i tylko się wkurzałem ;-/
Postanowiłem zacząć nową rozgrywkę z 7 najlepszymi ligami (Anglia,Hiszpania,Włochy,Niemcy,Francja,Holandia,P ortugalia) na średniej bazie danych ;-)
Cel obrałem taki że zacznę jako niedoświadczony menadżer na Bezrobociu i będę piął się w górę ;-)
28 października dostałem ofertę od Watford bez namysłu przystałem na nią bo miałem dość czekania....
Po 15 kolejkach byli 20 a przed sezonem przewidywano środek Tabeli ..
Zarząd stawił przedemną cel " Bezpieczny pozycja w Tabeli " czyli w miarę łatwo będzie =D
w 1 meczyku wygrałem gładko a w 2 czekało mnie nie lada wyzwanie pokonać 3 LecierCity które było nie pokonane u siebie od 5 spotkań wszyscy skazywali mnie na pożarcie a tu zrobiłem psikusa wygrałem 1-0
Gdzie oddałem 4 strzały na bramkę i tylko 2 celne strzały na bramkę a oni za to 14 i 6 celnych w tym 4 stu procentowe sytułację ;-P Po tym meczu kibice wpadli w euforię a ja dostałem Ofertę z Celty ;-P
Nie przeszedłem bo stwierdziłem że było by to bez sensu i chce przynajmniej dograć w tym klubie do końca sezonu ;-P
Heh się rozpisałem i to bez sensu ;-P Jak komuś się to chciało przeczytać to gratuluję =D

Ciąg dalszy nastąpi może jutro jak dojdę do półmetku... ;-P
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując