Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 22:34
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Ja po kompromitacji 100-lecia domagałem się zwolnienia Skorży.

Więc powiedz kogo zatrudniłbyś w Wiśle na stanowisko trenera ?
Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale dla mnie zwolnienie trenera jest bezsensowne, jakbyśmy tak zwalniali trenera po każdej porażce, remisie to za parę kolejek razem z Polonia Warszawa okupowalibyśmy dół tabeli a tego chyba nikt nie chce...

Ile razy można mówić , pisać że Skorża nie gra na boisku !!
Cóż on poradzi na to że Łobodziński nie potrafi prosto kopnąć piłki, a Brożek nie wykorzystuje 100% okazji.
Przykładowo trenują na treningu wykonanie stałego fragmentu gry wszystko pięknie ładnie aż tu nagle przychodzi mecz i takiemu Jirsakowi ( przykładowo ) piłka źle siada na bucie i co to jest wina Skorży? Może on powinien zawiązywać buty zawodnikom, to wina trenera że Jop się przewraca na własnych nogach, czy winą trenera jest to że Małecki źle strzelił na bramkę czy następnie winą trenera jest to że piłka odbija się od pleców Pawełka i wpada do bramki.

Bo jednak wydaje mi się że jednak to wina tylko i wyłącznie piłkarzy którzy w sposób nonszalancki podchodzą do wykonywania swojego zawodu...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.