jova napisał(a):
|
Uwielbiam dyskutować z takimi pajacami jak ty
|
No nie powiem, jesteś wyjątkowym .... dyskutantem.
A co do Łobodzińskiego, to nie tylko Małecki ale każdy piłkarz Ekstraklasy, grający na prawym skrzydle byłby lepszy od niego. Przykre dla Wisły i dla mnie ale prawdziwe.
Ps. przepraszam za wtrącenie się w dyskusje ale nie mogę czytać takich niedorzeczności o Łobodzińskim, jak Twoja apologia nad nim zaczynająca się od "pajacowatego" uzasadnienia piłkarza wypromowanego na korupcji a nie rzeczywistych umiejętnościach.
WhiteStarDvisionTheBest
Jeśli Ty i element tolerujecie całkowity brak walki i zaangażowania, nie mówię tu już o umiejętnościach niektórych piłkarzy, to nie znaczy, że inni też tak mają robić. Co jak co ale czegoś takiego, nie da się tolerować w żadnym klubie a nie tylko w Wiśle. Jak im się nie chce grać i trenować a mają co trenować oraz za co i o co grać, to jaki jest ich dalszy sens w klubie, jeśli przykładowa i konieczna ławka na nich nie podziała ? A co do bycia zakładnikami takich piłkarzy to jest to sprawa względna. W końcu ktoś tych piłkarzy do Wisły sprowadził a mógł innych i nadal może, no bo chyba nie twierdzisz, że to już koniec transferów do Wisły na wieki ?
Każdy może przegrać, ale przegrać bez walki, to już nie każdy, zwłaszcza profesjonalista a Wiśle to się zdarza bardzo często w meczach dla klubu istotnych. Panowie Wiślaccy piłkarze polscy i trenerzy, najwyższy czas wydorośleć i dążyć do PROFESJONALIZMU, aby HONOR Wisły, jej kapitan nie musiał ratować eskapadami przez okno, ale na boisku. Macie przykład nawet u swoich klubowych partnerów zagranicznych i dołączcie do nich natychmiast, zanim zmiecie Was w otchłań niebytu piłkarskiego, nadchodzący do Polski, wiatr profesjonalnych zmian. Oby z Waszym udziałem, czego sobie i Wam życzę. Wisła to wielkie wyzwanie i nie ma w niej miejsca dla ludzi plujących kibicom Wisły w twarz i niegodnych podania im ręki
Minimalizm i nonszalancja = kunktatorstwo i niechlujstwo = brak profesjonalizmu i honoru