WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):

Element takim nie przetłumaczysz nic dla nich po porazke trener jest do wywalenia,bo szukają sensacji ,czegos nowego..
|
Może Tobie nie przetłumaczy? Ja po kompromitacji 100-lecia domagałem się zwolnienia Skorży. Ja sobie zdaje sprawę,że Brożka czy innych grajków Skorża czy inny trener,nie jest w stanie nauczyć wykorzystywać 1 z 2 sytuacji w meczu. Od 2 czy 3 meczy ja przy obserwowałem,że paru zawodnikom nie potrafi wyjść proste zagranie do nie obstawionego kolegi, tak samo jest problem w przyjęciu. Naprawdę w każdym meczu jest masa niecelnych podać i sporo prostych strat. Większość piłkarzy naszych ma braki techniczne,ale do cholery od piłkarza ekstraklasy chyba można wymagać dokładnego podania na 5-20 metrów? I dobrego przyjęcia? Jeśli ma braki niech ćwiczą od czego są treningi, mają ćwiczyć do znudzenia podania na 5-10 metrów i przyjęcia.
WISLAZWE napisał(a):

Idąc tokiem rozumowania co po niektórych to biorąc na przykład sytuacje Małeckiego z Legią, powinno to wyglądać tak piłka odbija się od Muchy a w tym momencie Skorża powinien krzyknąć Patryk przyłóż tylko nogę i nie popisuj się, albo w sytuacji gdzie pada bramka dla Legii Mariusz nie wychodź bo Marcelo wybije piłkę.
Pytania w stylu czemu Skorża nie ma jaj są tu chyba nie na miejscu ponieważ nikt z nas w szatni w przerwie nie siedzi i nie wie jak wyglądają rozmowy trenera z kopaczami.
Parę razy przecież sami piłkarze mówili po meczu że w przerwie było gorąco w szatni, więc to chyba też świadczy na korzyść trenera że jednak potrafi krzyknąć.
A zmiana trenera nic nie zmieni, bo jak wielu mówi żaden trener nie zmieni MENTALNOŚCI polskich zawodników. Pokazał przykład Petrescu aplikował mocne treningi to poszli się poskarżyć bo musieli ostro trenować i nie było czasu na przyjemności...
Niestety dopóki sami piłkarze nie zmienią podejścia z AMATORSKIEGO NA PROFESJONALNY to g.... będziemy znaczyć na arenie międzynarodowej. Zatrudnienie samego Fergusona czy innego nic nie da, większość jednak twierdzi że lepiej zwolnic trenera niż wymienić zawodników a to i tak nic nie zmieni i tak w koło Macieju.
Przykład Marcelo mówi sam za siebie jeżeli SAM zawodnik z nie przymuszonej woli zostaje po treningach i trenuje biega a polscy zawodnicy szybciutko jadą do domu po treningu bo wieczorkiem trzeba wyjść na miasto...
|
Zawsze jest gorąco, zawsze obiecują walkę,że jacy oni to są podrażnieni, mają gryźć trawę,a pozniej gówno...