Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 22:15
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Element takim nie przetłumaczysz nic dla nich po porazke trener jest do wywalenia,bo szukają sensacji ,czegos nowego..

Może Tobie nie przetłumaczy? Ja po kompromitacji 100-lecia domagałem się zwolnienia Skorży. Ja sobie zdaje sprawę,że Brożka czy innych grajków Skorża czy inny trener,nie jest w stanie nauczyć wykorzystywać 1 z 2 sytuacji w meczu. Od 2 czy 3 meczy ja przy obserwowałem,że paru zawodnikom nie potrafi wyjść proste zagranie do nie obstawionego kolegi, tak samo jest problem w przyjęciu. Naprawdę w każdym meczu jest masa niecelnych podać i sporo prostych strat. Większość piłkarzy naszych ma braki techniczne,ale do cholery od piłkarza ekstraklasy chyba można wymagać dokładnego podania na 5-20 metrów? I dobrego przyjęcia? Jeśli ma braki niech ćwiczą od czego są treningi, mają ćwiczyć do znudzenia podania na 5-10 metrów i przyjęcia.

WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Idąc tokiem rozumowania co po niektórych to biorąc na przykład sytuacje Małeckiego z Legią, powinno to wyglądać tak piłka odbija się od Muchy a w tym momencie Skorża powinien krzyknąć Patryk przyłóż tylko nogę i nie popisuj się, albo w sytuacji gdzie pada bramka dla Legii Mariusz nie wychodź bo Marcelo wybije piłkę.

Pytania w stylu czemu Skorża nie ma jaj są tu chyba nie na miejscu ponieważ nikt z nas w szatni w przerwie nie siedzi i nie wie jak wyglądają rozmowy trenera z kopaczami.
Parę razy przecież sami piłkarze mówili po meczu że w przerwie było gorąco w szatni, więc to chyba też świadczy na korzyść trenera że jednak potrafi krzyknąć.

A zmiana trenera nic nie zmieni, bo jak wielu mówi żaden trener nie zmieni MENTALNOŚCI polskich zawodników. Pokazał przykład Petrescu aplikował mocne treningi to poszli się poskarżyć bo musieli ostro trenować i nie było czasu na przyjemności...
Niestety dopóki sami piłkarze nie zmienią podejścia z AMATORSKIEGO NA PROFESJONALNY to g.... będziemy znaczyć na arenie międzynarodowej. Zatrudnienie samego Fergusona czy innego nic nie da, większość jednak twierdzi że lepiej zwolnic trenera niż wymienić zawodników a to i tak nic nie zmieni i tak w koło Macieju.
Przykład Marcelo mówi sam za siebie jeżeli SAM zawodnik z nie przymuszonej woli zostaje po treningach i trenuje biega a polscy zawodnicy szybciutko jadą do domu po treningu bo wieczorkiem trzeba wyjść na miasto...

Zawsze jest gorąco, zawsze obiecują walkę,że jacy oni to są podrażnieni, mają gryźć trawę,a pozniej gówno...
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 08.11.2009 o godz. 22:19.