Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 22:07
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
To niech się postawi ,a nie ciągle tylko przytakuje mówiąc ''Tak Panie Prezesie może Pan sprzedać pięciu piłkarzy, a ja bez wzmocnień zdobędę mistrza''
To już nawet Cupiała CBŚ ma na podsłuchu.
Widzę że jesteś dobrze poinformowany co się dzieje na kwadracie u Cupiała.
I zrozum że Skorża mógłby się nawet i zesrać na dywanie u Cupiała, a jego to nie ruszy.

Cytat:
A ile tych goli Brożek zdobył w tym sezonie? Asystent teraz się znalazł super naprawdę tylko nam potrzeba goli Brożka,a nie jego asyst.
Gol, a asysta to to samo. Bo przeradza się w jedno = bramkę a o to w tej grze chodzi.

Cytat:
Nie potrafi zjebać bo widać,że się go boi. Ile razy na boisku Brożek machał rękami, nie podbiegnie do piłki nie powalczy odezwał się wtedy Skorża coś?
Ma wbiec na boisko bądz powiedzieć mu w szatni "Ty, Paweł nie machaj rękoma.. przy okazji nie oddychaj też bo się forumowicze irytują"

Jak coś naprawiasz w domu i nie dajesz z tym rady to z pewnością jesteś spokojny.
Jak kupujesz 0,7 która Ci się tuż przed wejściem do domu rozbija o schody to z pewnością nie rzucasz grabiami na lewo i prawo.
Jak czytasz relację live z meczu Wisły z Legią i po chwili Legia strzela gola to z pewnością idziesz zrobić herbaty z mięty i medytujesz.
Jak grałeś bądz grasz ważny mecz o skrzynkę browarów z kolegami i w ostatniej minucie meczu nie zdobywasz gola który dałby Tobie i ekipie zwycięstwo pudłując z 3 metrów to z pewnością stoisz nieruchomo nie z powodu wpadki jaką zaliczyłeś a laski która Cie wyczaiła a której powiedziałeś że poszedłeś na imieniny cioci.

Naturalna reakcja człowieka. Nie robota zaprogramowanego na spokój nawet po przegraniu 10 mln w kasynie.

Cytat:
Stoi panienka nie ruszy się musi mieć piłkę do nogi,a skuteczny rzeczywiście jest przezajebiście co pokazał w meczu z Legią marnując kolejną 100%.
Panienkami nazwiesz Ibrahimowica, C. Ronaldo, Messiego i resztę załogi która nie potrafi wykorzystać swoje setki?
Wiem że głupie porównanie ale sęk w tym że nie mozesz oczekiwać od piłkarza (włącznie z najlepszym napasnitkiem w historii) żeby wykorzystywał każdą setkę.
I nawet w przeciągu kilku meczów.
Bo tacy piłkarze nigdy nie istnieli i istnieć nie będą.
Poza tym nie mamy doczynienia z czymś takim jak Dawidowski tylko Pawłem Brożkiem który swoje zrobił dla Wisły i jakiś rozsądek w kometarzach spróbujmy zachować.

Cytat:
Paweł może nie trafić parę razy wtedy nikt nic nie powie bo się go po prostu boją .
Czas tyrknąć do braci Kliczko.

Cytat:
Ja po kompromitacji 100-lecia domagałem
Krótko się interesujesz Wisłą skoro takie wnioski wyciągasz. Gwoli przypomnienia Wisła nie istnieje od przyjścia Cupiała tylko od 1906 roku.

@
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
Idąc tokiem rozumowania co po niektórych to biorąc na przykład sytuacje Małeckiego z Legią, powinno to wyglądać tak piłka odbija się od Muchy a w tym momencie Skorża powinien krzyknąć Patryk przyłóż tylko nogę i nie popisuj się, albo w sytuacji gdzie pada bramka dla Legii Mariusz nie wychodź bo Marcelo wybije piłkę.
I to jest właśnie najśmieszniejsze. Bo niektórzy wbrew jakimkolwiek prawom logiki tak właśnie myślą.
Ostatnio edytowane przez element : 08.11.2009 o godz. 22:25.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..