Marcinnno napisał(a):

|
To niech się postawi ,a nie ciągle tylko przytakuje mówiąc ''Tak Panie Prezesie może Pan sprzedać pięciu piłkarzy, a ja bez wzmocnień zdobędę mistrza''
|
To już nawet Cupiała CBŚ ma na podsłuchu.
Widzę że jesteś dobrze poinformowany co się dzieje na kwadracie u Cupiała.
I zrozum że Skorża mógłby się nawet i zesrać na dywanie u Cupiała, a jego to nie ruszy.
Cytat:
|
A ile tych goli Brożek zdobył w tym sezonie? Asystent teraz się znalazł super naprawdę tylko nam potrzeba goli Brożka,a nie jego asyst.
|
Gol, a asysta to to samo. Bo przeradza się w jedno = bramkę a o to w tej grze chodzi.
Cytat:
|
Nie potrafi zjebać bo widać,że się go boi. Ile razy na boisku Brożek machał rękami, nie podbiegnie do piłki nie powalczy odezwał się wtedy Skorża coś?
|
Ma wbiec na boisko bądz powiedzieć mu w szatni "Ty, Paweł nie machaj rękoma.. przy okazji nie oddychaj też bo się forumowicze irytują"
Jak coś naprawiasz w domu i nie dajesz z tym rady to z pewnością jesteś spokojny.
Jak kupujesz 0,7 która Ci się tuż przed wejściem do domu rozbija o schody to z pewnością nie rzucasz grabiami na lewo i prawo.
Jak czytasz relację live z meczu Wisły z Legią i po chwili Legia strzela gola to z pewnością idziesz zrobić herbaty z mięty i medytujesz.
Jak grałeś bądz grasz ważny mecz o skrzynkę browarów z kolegami i w ostatniej minucie meczu nie zdobywasz gola który dałby Tobie i ekipie zwycięstwo pudłując z 3 metrów to z pewnością stoisz nieruchomo nie z powodu wpadki jaką zaliczyłeś a laski która Cie wyczaiła a której powiedziałeś że poszedłeś na imieniny cioci.
Naturalna reakcja człowieka. Nie robota zaprogramowanego na spokój nawet po przegraniu 10 mln w kasynie.
Cytat:
|
Stoi panienka nie ruszy się musi mieć piłkę do nogi,a skuteczny rzeczywiście jest przezajebiście co pokazał w meczu z Legią marnując kolejną 100%.
|
Panienkami nazwiesz Ibrahimowica, C. Ronaldo, Messiego i resztę załogi która nie potrafi wykorzystać swoje setki?
Wiem że głupie porównanie ale sęk w tym że nie mozesz oczekiwać od piłkarza (włącznie z najlepszym napasnitkiem w historii) żeby wykorzystywał każdą setkę.
I nawet w przeciągu kilku meczów.
Bo tacy piłkarze nigdy nie istnieli i istnieć nie będą.
Poza tym nie mamy doczynienia z czymś takim jak Dawidowski tylko Pawłem Brożkiem który swoje zrobił dla Wisły i jakiś rozsądek w kometarzach spróbujmy zachować.
Cytat:
|
Paweł może nie trafić parę razy wtedy nikt nic nie powie bo się go po prostu boją .
|
Czas tyrknąć do braci Kliczko.
Cytat:
|
Ja po kompromitacji 100-lecia domagałem
|
Krótko się interesujesz Wisłą skoro takie wnioski wyciągasz. Gwoli przypomnienia Wisła nie istnieje od przyjścia Cupiała tylko od 1906 roku.
@
WISLAZWE napisał(a):

|
Idąc tokiem rozumowania co po niektórych to biorąc na przykład sytuacje Małeckiego z Legią, powinno to wyglądać tak piłka odbija się od Muchy a w tym momencie Skorża powinien krzyknąć Patryk przyłóż tylko nogę i nie popisuj się, albo w sytuacji gdzie pada bramka dla Legii Mariusz nie wychodź bo Marcelo wybije piłkę.
|
I to jest właśnie najśmieszniejsze. Bo niektórzy wbrew jakimkolwiek prawom logiki tak właśnie myślą.