Wyświetl pojedynczy post
MasterCarl
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 21:58
Również jestem (byłem?) wielkim zwolennikiem Pana Skorży, po porażce z Levadią praktycznie przez cały czas miałem otwartą stronę tą lub oficjalną i miałem nadzieję że go nie zwolnią. Bardzo mnie ucieszyło jak się okazało że zostaje, jednak ostatnio tracę do niego przekonanie.. Myślę że Pan Cupiał powinien pozwolić mu wypełnić kontrakt a dopiero po sezonie, ew. pod koniec (25 kolejka minimum) zaproponować przedłużenie. Jeśli Wisła zacznie grać ładną i co najważniejsze skuteczną piłkę to jestem jak najbardziej za tym aby został w Wiśle nawet na kolejne 3 lata. Jednak jeśli Wisła nadal będzie wygrywać ze słabiakami 1 czy 2 bramkami zupełnie bez walki i przegra i z Lechem i Legią rewanże to jestem zdania że na Wisłę ten trener nie do końca się nadaje. Nawet jeśli zdobylibyśmy Mistrzostwo Polski. Bo jeśli z Legia i Lechem sobie nie radzimy to i znowu przytrafi się taka Levadia i znowu odpadniemy.. Jeśli będą wzmocnienia w zimę to myślę że styl gry się zmieni, Brożek albo odejdzie albo dostanie kogoś ciekawego do rywalizacji o pierwszy skład. Ja myślę że dajmy temu Skorży jeszcze poprowadzić w spokoju przynajmniej te 8 kolejek wiosennych, jeśli nic się nie zmieni to coś trzeba będzie zrobić, nawet jeśli będzie przewaga w tabeli nad Legią i Lechem, bo w Europie nic nie osiągniemy taką grą. A może to wina przede wszystkim piłkarzy? po części napewno ale trener jest od głowy również. Odemnie ma 1906% poparcia JESZCZE. Powodzenia Panie Macieju