|
To niech się postawi ,a nie ciągle tylko przytakuje mówiąc ''Tak Panie Prezesie może Pan sprzedać pięciu piłkarzy, a ja bez wzmocnień zdobędę mistrza''
A ile tych goli Brożek zdobył w tym sezonie? Asystent teraz się znalazł super naprawdę tylko nam potrzeba goli Brożka,a nie jego asyst.
Nie potrafi zjebać bo widać,że się go boi. Ile razy na boisku Brożek machał rękami, nie podbiegnie do piłki nie powalczy odezwał się wtedy Skorża coś? Stoi panienka nie ruszy się musi mieć piłkę do nogi,a skuteczny rzeczywiście jest przezajebiście co pokazał w meczu z Legią marnując kolejną 100%. Paweł może nie trafić parę razy wtedy nikt nic nie powie bo się go po prostu boją .Ja dziękuje mu za te gole co strzelił trzeba było go sprzedać do tego Fulham,ale on głupi nie jest i wie,że w takiej lidze jak angielska by sobie nie poradził,bo tam trzeba zapierdzielać .Teraz wszystko jest jak na tacy widać tzn słychać głosy trenerów co i jak mówią.Słyszałeś coś w stylu Paweł żyjemy?
P.S: Decyzja o tym,żeby Brożek był kapitanem dla mnie jest skandaliczna, widać jak kapitan jest ''zaangażowany'' to i cały zespół bierze przykład.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 08.11.2009 o godz. 21:57.
|