Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 21:24
Moim zdaniem Wisła i Skorża popełniła dwa zasadnicze błędy: pierwszy dla mnie mega błąd to pozbycie się Marka Zieńczuka. Jak wszyscy pamiętają Zieniu w Wiśle miał jeden znakomity sezon,a po za tym w każdym sezonie miał dużo asyst, w miarę dokładne dośrodkowanie oraz moim zdaniem tego czego nie ma Krim czyli mocny strzał. Kolejnym błędem było pozbycie się Baszcza. Mimo tego,że miał czy ma nie wiem dokładnie kontuzje na pewno by się przydał. Pablo Alvarez nie jest słabym piłkarzem,ale Baszczu pamiętajmy również m.in z Barceloną zagrał na środku obrony. Kolejnym wielkim błędem jest postawa Macieja Skorży wobec Leszczaka czy Ćwielonga. Co ma sobie myśleć taki młody Leszczak gdy widzi Brożka na boisku? Niestety w naszej drużynie widać są ''święte krowy'' co by się nie działo to Paweł musi grać...Lepiej by mi się oglądało walczącego Leszczaka, niż stojącego i nie robiącego nic po za darciem mordy na innych piłkarzy- Brożka. A dlaczego Skorża nie ma jaj? Jak by je miał to potrafił by zjebać Brożka raz,drugi posadzić na ławce.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 08.11.2009 o godz. 21:30.