Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 21:12
1 sezonik za mna
Zwyciestwo w SPP 2:1 z Lechem.
W lidze triumf ale zbytnio zadowolony nie jestem. Tylko 59 pkt i glupie remisy i porazki w lidze na moim koncie
W el Lm pokonane Dudelange, Debrecen i Lewski, przy czym Lewski ledwo co W grupie 2 razy pokonane Dynamo Kijow, z Porto 0:1 u siebie i 3:3 na wyjezdzie. Z ManU w plecy ostro po 4:0 x 2
3 miejsce w grupie i mecz w LE. Porazka z Galatasaray 1:1/ 0:2 - ogolnie jestem zadowolony z pucharow

W zimowym okienku kupiony na bramke Mateusz Bak z Lechii bo juz mnie Mario irytyował. Okaząło sie ze swietny wybor Jeszcze w letnim okienku kupilem Sepuye (słabo mu idzie) i Cristaldo (tez słabo ale jeszcze mlody, poza tym trzeba brac poprawke na aklimatyzacje w klubie).
W tym nowym okienku juz zakupilem na brame Guilherme- tego mlodego bramkarza. Bedzie na przyszlosc. Z wolnego transferu tez przyszedł Kosa, Steve Gohouri (obronca WKS), Matej Krajcik (prawy obronca Słowacki. Troche juz stary ale mam nadzieje ze bedzie jary ) i Jimmy Juan (defensywny pomocnik)

W styczniu objałem reprezentacje WKS! Była okazja to zlozylem podanie o prace. Przyjeli mnie i moglem sobie juz repra zagrac na MS10 . 1:3 w plecy z Portugalia gdzie dalem ciała bo w 2 polowie mnie 1:1 niesatysfakcjonowalo i bardziej ofensywnie zagrałem, jak widac nie pyklo. Pozniej 2:2 z Niemcami gdzie musialem grac w 2 polowie w oslabieniu (a prowadzilem :( ) No i z Korea 3:1 na lajcie. Niestety od meczu Portugalia Niemcy zalezało czy awansuje. Oczywiscie niemcy nie mogli wygrac. 19 strzalow Portugali i 7 celnych = 1 gol, 15 strzalow Niemcow i 2 celne = 2 gole. Ciekawe 3 miejsce w grupie

Ogolnie FM mi sie bardzo podoba. Jest bardzo ciekawy. Jest duzo innowacji. W odroznieniu od poprzednich czesci wydaje sie ze jest jakis taki zywy ten FM, realistyczny. Podoba mi sie ze ceny za pilkarzy Wisły sa wysokie (w koncu czemu maja byc niskie jak klub gra w LM), ze mozna przyciagnac do Wisły znane twarze (a to dopiero 1 sezon) takie jak Kosa, Krajcak, Gohouri. Mam nadzieje ze po dobrej grze Wisla przez nastepne sezony do polskiej ligi beda chcieli przychodzi jeszcze lepsi pilkarze
Odpowiedz cytując