Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 20:17
GBO napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do wszystkich tych co piszą że Skorża to dobry trener. W dzisiejszym Meczu Ruch rozjechał Jagielonię 5:2 ( przy naszym wymęczonym 1:0 ale ja nie o tym ). Dwie bramki dla Ruchu strzelił Andrzej Niedzielan. Powiedzcie mi wszyscy gorliwi obrońcy jak to jest że u nas zawodnik jest kompletnie bez formy i gra jak w B-kalsie a pod wodzą innego trenera nagle okazuje się że potrafi strzelać bramki i stanowić o sile ofensywnej zespołu? ( zdobył 6 bramek i wyprzedził obu naszych napadziorów ).

Co to Jirsaka to założę się że sytuacja była by identyczna jak z Niedzielanem i po przejściu do innego klubu nagle okazałoby się że to świetny rozgrywający.

W ostatnich meczach można zobaczyć co najmniej kilka(naście) bardzo dobrych podań Jirsaka ( zarówno tych "ostatnich" jak i "kluczowych" ) i tylko kompletna indolencja naszej ofensywy powoduje że figurują tylko jako podania celne. A potem niektórym wydaje się że Tomas biega po boisku bez celu.
Co innego jest grac w Wisle Krakow czy Legi a co innego w Ruchu,Poloni Bytom czy Odrze Wodzislaw w tych dwoch pierwszych jest ogromna presja wyniku od kibicow, Prezesa, dziennikazy itp.

W slabszym klubie mozna sie odbudowac chyoc by przez to ze sie ma luz psychiczny i jest sie gwiazda a nie zmiennikiem.
Co Skorza mial go wstawiac do skladu tylko po to zeby sie ogrywal i odzyskal forme czy wstawiajac innych zdobyc mistrzostwo?- niepotrzebe skreslic
,