stawski napisał(a):

|
Najgorsze jest to, że miałem nadzieję że dziś dostanę w MM albo Empik. A tu kicha. Nawet nie mieli w magazynie. W MM mam kumpla, to by mi wyniósł. Do Krk jadę 11 a wtedy wszystko zamknięte.... JEZU już nie mogę!!!! JA CHCE MODNE WAFLE 2!! :[
|
przynajmniej je kupisz w niedługim czasie ja nawet nie mam po co stać by sobie je kupić bo mój exbox trafił szlak "3 red ring of death" i może dostane go z powrotem na święta albo i później :( to jest dopiero masakra
stawski napisał(a):

ajajajaj....właśnie obawiając się RRoD kupiłem PS3
|
no ja już kupiłem tego nowszego exa który miał się pozbyć RRoD

ps3 slim miałem możliwość kupić w czw za 150e nóweczka na otwarcie sklepu promocja

ale zrezygnowałem bo już mam 50 gier do exa więc nie mam zamiaru robić drugiej takiej samej kolekcji na ps3 i do tego dublować odtwarzacz blu-ray bo posiadam stacjonarny
dymek_nhs napisał(a):

ja w ogóle nie mam bladego pojęcia jak to się stało z tym RRoD czasami grałem po 20 godzin bez przerwy i iX był normalny a tu grając ostatnio niecała godzinę trafił go szlak , no to co za problem nagrywać gry na dysk

chyba że na przerobionej się nie da nie wiem nie posiadam przerobionej konsoli a co do tych ring of death nie ma nic wiecznego i czasami taka jest złośliwość rzeczy martwych
dymek_nhs napisał(a):

Każda konsola ma jakieś swoje plusy i minusy, a co do mw2 to ja lecę we wtorek do sklepu i odpalam na moim blaszaku multiplayera
|
fakt że ma dlatego ja na rynku 3 konsole Wii , Ps3 i Xbox

ja akurat przy zakupie kierowałem się cena bo ps3 był 2 razy droższy niż ex , ja jestem strasznie wkur**** że nie pogram sobie na multi , bo przed cod4 mw spędzałem niesamowite ilości czasu (ale singla na vecie też przeszedłem ) - ogólnie cod4 mw moja ulubiona gra

reszta jest w gametagu w podpisie