Wyświetl pojedynczy post
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 17:50
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Niezbyt celne dywagacje. Niedzielanowi z Wisły się również bardzo chciało, czemu nie raz dawał wyraz. Jemu potrzeba było przede wszystkim ogrania - zamiast niego szansę w kilku meczach pod rząd dostawał Beto.
Teraz to już takie usprawiedliwianie, dlaczego tak, a dlaczego nie inaczej. Można sobie pisać, że u nas nie miałby tyle miejsca, nie miałby tylu atutów. A mi się wydawało, że facet papiery na granie ma, wystarczy tylko mu dać szansę - pisałem o tym wielokrotnie, to ktoś mówił, że w ME też nie pokazuje nic szczególnego.
Może teraz gdy pokazuje co znaczy w średnim zespole Ekstraklasy, który za nami jest zaledwie kilka punktów w tabeli, a równać się nie może z nami pod żadnym względem, niektórzy łaskawie przejrzą na oczy i powiedzą sobie szczerze - na własne życzenie straciliśmy dobrego zawodnika.
Niedzielan po kontuzji w Wisle nie dostał prawdziwej szansy, wg mnie nie dostał nawet pół szansy. W Chorzowie prawie jednoosobowo odmienił drużynę. Pokazuje się w przodzie, na skrzydle, rozgrywa, asystuje, strzela bramki. Przy nim, świetnie grającym - łatwiej pokazują się inni. Nikt nie przewidzi kontuzji czy poważnych spadków formy, ale w tym momencie w Wiśle nie ma tak dobrze grającego napastnika. Jak by się sprawdzał teraz Andrzej - już się nie dowiemy.
Odpowiedz cytując