Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 11:27
raztaman napisał(a):Wyświetl post
1906% poparcia dla Skorzy...

na pohybel obludnikom ktorzy po jakims potknieciu odrazu napierdzielaja...

narzekaliscie na Cupiala jak czesto zmienial trenerow, szydzicie z Wojciechowskiego... a sami nie potraficie zachowac zimnej krwii, banda taktykow wychowana na championshipie.... nie ma druzyny ktora wygrywa wszystkie mecze w lidze!

zachowajcie dla siebie te swoje smuty i oceniajcie trenera minimum po sezonie, a najlepiej jak sie skonczy kontrakt... dopoki bedzie miec miejsce trenerska ruletka nigdy nie uda sie zbudowac super klubu....

jak krytykujecie nie nawolujcie do zmiany trenera bo to jest szczeniackie...

Czyli jednak są jeszcze ludzie, którym podoba się styl gry Wisły i dla których, to żaden problem, że najlepiej zarabiający zawodnicy w tym kraju nie potrafią przeprowadzić żadnej składnej akcji w meczu, w której byłoby widać jakikolwiek pomysł lub plan! I to nie jest sytuacja z jednego meczu, a trwa od kilku ładnych miesięcy. W pełni zgadzam się, że wygrywamy mecze tylko i wyłącznie dlatego, że mamy lepszych piłkarzy, ale ci piłkarze zupełnie nie potrafią ze sobą grać! I to jest wina Skorży. No, chyba że zwycięstwa z Odrą W. czy Piastem są dla Ciebie w pełni zadowalające, a to, że przegrywamy wszystkie mecze o jakimś tam prestiżu, to przecież nie ma znaczenia, co?

Kibicka15 napisał(a):Wyświetl post
W Wiśle po prostu nie ma kto zdobywać bramek i dlatego tracimy punkty.

Mamy w ataku reprezentanta Polski, plus gościa, który rzekomo już prezentuje poziom reprezentacyjny i dostał od Smudy powołanie na najbliższe mecze towarzyskie. W ofensywie oprócz tego jest jeszcze gość, który kilka tygodni temu wywalczył ze swoją reprą awans do MŚ2010. O reprezentancie Łobodzińskim (przez grzeczność), czy byłym kadrowiczu u21, a obecnym u23 Pepe Ćwielongu nie będę pisał. To może trzeba w takim razie JESZCZE kogoś kupić, bo przecież Skorża nie ma kim grać w ataku! Może jednak warto dać szansę Jirsakowi zagrania kilku meczy z rzędu? Ja wiem, że Skorży tak trudno jest przełknąć to, że Tomas to transfer Bednarza i za wszelką cenę chcę pokazać, że ten chłopak się nie nadaje, ale może jednak dobro drużyny trzeba postawić ponad własne sympatie/ antypatie. A jeśli Jirsak nie potrafi w połowie rundy wyjść i zagrać całego meczu ze względów kondycyjnych (bo tak niektórzy twierdzą), to czyja to jest ****a wina, jeśli nie Skorży i jego sztabu?!

Cytat:
z drugiej strony Skorża w lidze ma dobre wyniki i przekonał Cupiała do swoich racji co do skautingu i tu trzeba poczekać bo może faktycznie wyjdzie nam to na dobre a przynajmniej bedzie jasne kto jest ojcem sukcesu czy porażki
Pamiętaj też, że Cupiał dawał się przekonać do takich ludzi jak Engel, Okuka, Licka a im z kolei do Vidlicek, Svitlic, Kryszałowiczów i wielu więcej wynalazków, o których nie chcę nawet teraz pisać, bo szkoda zdrowia. Argument to żaden.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 08.11.2009 o godz. 11:56.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/