Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 23:37
element napisał(a):Wyświetl post
O tych wywiadach to ja wiem, ale tam wypowiadał się poniekąd jako kibic Wisły, że ją kocha i kibicował jej gdy nie był jeszcze jej właścicielem.
I że nawet jeśli odejdzie to sprzeda ją komuś komu będzie zależeć a nie szują.
I jak mnie pamięć nie myli była mowa o jakimś zapisie z którego wynika że żaden przysłowiowy Arab nie będzie miał możliwości zmiany nazwy z Wisła Kraków na
"Shadi Abi Baddi Kraków".
W zamian tego wpakowałby taki 100 mln euro ale Cupial do kurestwa nie zamierza dopuścić i za to mu dziękuje.
Lub jak piszesz o jakichś marzeniach i dziwnym by było żeby w nich nie znalazł się wątek LM.
To nie są jakieś konkrety, tylko luzna gadka.
ja również mu dziękuję za to, że do tej pory nie sprzedał Wisły jakiemuś producentowi szlafroków czy macy.... zresztą nigdy nie ukrywałem swej sympatii do Cupiała za to, co zrobił dla Wisły. Mnie chodzi o to, że jego marzenia/plany muszą być w jakiś sposób oparte na rzeczywistości. Nie wymagam od niego inwestycji, bo wiem, że z kasą u niego krucho. Ale niechże w takim razie zweryfikuje swoje cele odnośnie klubu. Skorża może zostać jeśli naszym celem będzie awans do eliminacji pucharów. Nie do fazy grupowej. Z tym trenerem tam się nie znajdziemy.