Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 22:34
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu.

Ludzie- otrząśnijcie się! Dajcie kasę na nowe transfery. Siądźcie na ławce trenerskiej. Ciśnijcie piłkarzy na treningach. W dupach Wam się przewraca!

My jesteśmy tylko szarzy- my nie mamy prawa czegokolwiek wymagać. Wymagać ma prawo właściciel, prezes. Musimy być dumni z tego co mamy. A mamy niesamowicie wiele.

Doceńcie to. Przestańcie w końcu narzekać. Chcecie sukcesów? Hiszpania, Anglia- oglądajcie, jeździjcie. I przestańcie gdakać że to źle, tamto źle.

Dać komuś palec, a będzie chciał całą dłoń.
Przepraszam Kolego, ale większej bzdury dawno nie czytałem. Nie ja jestem od trenowania zespołu, bo nie mnie za to płacą. Nie ja jestem od strzelania bramek, bo nie mnie za to płacą. Za to ja od 1974 roku płacę za bilety i mam prawo wymagać.
A co do dawania kasy na transfery, to ja tego akurat nie wymagam. Wymagam jedynie szczerości w relacjach właściciel klubu - kibice. Cupiał nie ma - niech nie daje. Nikt się na niego nie obrazi, zapewniam Cię. Ale niech powie prawdę. Nie mam, nie dam, ale za to nie stawiam przed wami celów nie do zrealizowania. Macie być mistrzem Polski i basta. A nie opowieści z Narni o wojowaniu w Europie.
Odpowiedz cytując