Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 18:40
element nie chodzi o to, żeby srać na wygrane z Odrą i Piastem. Ale powiedz czy twoim zdaniem obecna Wisła zmierzająca po kolejny tytuł, przegrywająca z "najmocniejszymi" naszej ligi (jeżeli tacy w ogóle są...) Ma szanse zaprezentować się w Europie. Co nam z tego mistrzostwa jak później przyjedzie Levadia II i skopie nam dupy.
Co do wczorajszego meczu to nie wiem czemu Skorża notorycznie wystawia Diaza do środka boiska... Przecież ten człowiek powinien biegać na skrzydle. Skoro już się uprał na Cantoro, to trzeba było wstawić do środka Jirsaka, na lewo Diaza, a na prawo Kirma.
Paweł Brożek... nie wiem co się dzieje z tym człowiekiem. Niby wszyscy chwalą go za asysty ale żeby z 5m czysto w piłkę nie trafić. Właśnie przez takie sytuacje przegrywamy z najlepszymi. Słabe drużyny z naszej ligi grają tak, że cudem jest to, że nie strzelają do własnej bramki. Przyjeżdża Legia mamy 3-4 setki i nie ma bramki. Właśnie po tym się poznaje klasową drużynę.
Małecki... na początku tego sezonu podobał mi się. Zapieprzał aż miło biegał, walczył, strzelał. Niestety im dalej tym bardziej się kompromituje. Jego wypowiedzi w gazetach są conajmniej nie na miejscu. Jak można krytykować kolegów z U-21, kiedy samemu pieprzy się 200% sytuacje Ewidentnie przyda mu się parę meczów na ławce. Myślę że Leszczak powinien otrzymać szanse.
Marcelo - wielki mecz tego zawodnika, jedyny który nie zawiódł. Gdyby wczoraj chociaż połowa zawodników Wisły pokazała takie zaangażowanie jak on....

Podsumowując warto utemperować niektórych zawodników w naszej drużynie i pokazać im że niedoszłe transfery do Fulham to już przeszłość i trzeba zapieprzać i patrzeć w przyszłość.
Odpowiedz cytując