Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 13:01
ja jestem dokladnie tego samego zdania co element

z czym wy chcecie wejsc do Europy, jak mamy zawodnikow o wiele gorszych niz za Kasperczaka, nie sciagamy najlepszych krajowych pilkarzy, poza Kirmem kupujemy tylko pilkarzy bez klubu

Teraz na forum jest mania Petrescu. Wszyscy sa podjarani mowia ze gdybysmy go zostawili to gralibysmy teraz w lidze mistrzow itp. Ja bardzo lubilem Dana i nie chcialem by go zwalniano. Jednak nie przypominam sobie by wtedy kibice staneli murem za trenerem, krzyczeli na trybunach DAN PETRESCU tak jak krzyczono po Levadii. Teraz 99% forum uważa Dana za trenera cudotwórce. Owszem uwazam go za swietnego trenera, bo z malym klubikiem wygral lige rumunska i zdobyl te 5 pkt w LM, ale gra Wisly za jego czasow, oczywiscie tylko moim zdaniem, nie byla duzo lepsza od gry druzyny MS. Tez tylko dluga pila i moze sie uda. W przeciwienstwie do MS nie zdobyl mistrzostwa choc na starcie mial kilku punktowa przewage. Szczegolnie zapamietalem tylko jeden mecz, z Mistrzowska już Legia w Warszawie, mecz swietny, ale takich meczow na pewno nie bylo wiecej niz za MS.

W obecnej sytuacji nie widze sensownego wyjscia poza MS. Mlody zagraniczny trener? Nie kazdy swietny pilkarz jest dobrym trenerem. A na znanego trenera nas nie stac. Zmiana trenera moze sie skonczyc na Lenczyku lub Janasie, czego ja bym nie chcial. Faktem jest ze jak teraz pilkarze Wisly nie beda w meczu zapierda... to wina lezy po stronie trenera. Bo to czy Malecki, czy Brozek skoncza akcje nie jest juz jego wina
Odpowiedz cytując