Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 10:49
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam te obrony Maćka to mnie krew zalewa on naprawde boi się albo piłkarzy albo nie wiem kogo bo w takim meczu jak dziś nie miał prawa wyjść najgorszy z najgorszych JOP bo on jest tak żałosny że szkoda gadać, Ilie mó dostać szanse to nie nie grajmy wspaniałym Pawełkiem bo przecie on jest jak Boruc z jego najlepszych dni!! W naszej grze jest zero taktyki tylko kokodżambo i do przodu to jest przykre. I prawdą jest że bytom czy ruch grają ładniej od nas!! Ktoś mówi że wyglądamy lepiej na ich tle a ja powiem tak: POCZEKAJMY ZAGRAMY NA RUCHU i wtedy będziemy się porównywać i zastanawiać czemu napastnik z papierami jakim jest Wtorek nie gra u nas tylko w ruchu i że tam mu się udało odbudować a nie u nas. On ma przyjęcie i szybkość o jakich nasi wspaniali snajperzy nie mogą nawet marzyć dla mnie oddanie Niedzielana było największą głupotą z możliwych dawaliśmy wszo wszystkim szanse po kontuzjach tylko nie jemu i coś mi się wydaje że niedługo zobaczymy wartość jego a wartość naszych.

PS. W dniu wczorajszym krew mnie już zalała!!
Niestety musze się z Tobą zgodzić.Primo- brak nam napastników a oddaliśmy Niedzielana- zostawiając kalekę Cwielonga. Sekundo-Skorża wystawia Jopa który reprezentuje poziom 2 albo 3 ligowy.Czemu nie da szansy młodzieży? Napewno nie zagrałaby gorzej.Tercio- O pawełku nie wspominam bo go nawet lubię, ale chłop się po prostu do Wisły nie nadaje. Skorże też lubię i zawsze go broniłem ale uderzające są potknięcia kiedy gramy prestiżowe mecze. Gra w środku dwoma defensywnymi przy słabiutkich skrzydłach ( no Kirm jeszcze powiedzmy jako tako grał ) jest nieporozumieniem.Jirsak mimo że nie grał wielkich meczy ostatnio jest jednym z najlepszych naszych graczy od paru spotkań a tu zaczyna na ławce.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej