Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 00:54
kot napisał(a):Wyświetl post
Za jeszcze jednego Marcelo, Diaza,Alvareza,Kirma,Singlara a nawet Jirsaka, oddałbym wszystkich polskich piłkarzy nowego pokolenia Wisły. Jak do tego pomyślę, że Braz zamiast w Wiśle gra w Brazyli a w Wiśle gra Jop, to mnie krew zalewa. Przy absencji Głowackiego i Sobola liderami i piłkarzami honoru są piłkarze zagraniczni, którzy stosują się do profesjonalnych zasad Reymana i szanują nasz klub oraz nas kibiców. Reszta nie załapałaby się nawet w Polonii Bytom i to nie tylko z uwagi na pensje, ale z uwagi na trenera, który nieudacznych nierobów, wyrzuciłby na zbity pysk, po pierwszym zlekceważonym przez nich meczu, tak jak zrobiłby trener, jakiegokolwiek klubu zagranicznego. Mój patriotyzm narodowy w przypadku Wisły ma swoje granice, gdy w grę wchodzi brak ambicji, honoru i wszystkiego co piłkarzowi niezbędne.

tez to zauwazylem

Marcelo,Alvarez ,Kirm......Brazylijczyk,Urygwajczyk,Sloweniec

mało mowią ,duzo robią ,maja szacunek do klubu i kibicow ,profesjonalisci jak ich kiedys wychowano

a nasi naddworni pyskacze w tej druzynie Malecki czy BrozkiWojciech "jestem zajebany" Lobodzinski,Piorek "robie sobe co tydzien nowy tatuaz " Cwielong a nasza wspaniala mlodziez robiaca oszalamiajce kariery po Cieniach i Franticach zamiast dobijac do pierwszej druzyny?

jaki oni maja stosunek i jak szanuja klub i kibicow?a moze my za dobrzi dla nich jestesmy?

rownniez DZIEKUJE Marcelo i Alvarezowi za uratownie resztek honoru bo inaczej slaba Legia z kulawym Chinyama wbila by nam jeszcze ze 3 bramki.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 07.11.2009 o godz. 00:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując