Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2009, 22:58
Ja również mam po tym meczu pretensje do Skorży , może nie tylko za to że Wisła przegrała ale za to że nie zmienił jak najszybciej Diaza i Małeckiego - dwóch najsłabszych dziś aktorów. Ale z drugiej strony kogo miał wpuścić za Małeckiego? Ćwielong tez słaby jest. Myślę że Łobo , Jop i Cantoro zagrali przyzwoicie jak na ich obecne możliwości. Mecz był wyrównany , legia nie miała jakichś nie wiadomo jakich sytuacji ale jedną wykorzystali a my tez mieliśmy swoje sytuacje ale Małecki nie potrafi trafić do pustej bramki ! W meczu z Lechem tez zmarnował kilka okazji i Wy się dziwicie czemu my przegrywamy? Legia i Lech mają podobny potencjał do nas więc nie możemy oczekiwać że ich tak zepchniemy do defensywy i dlatego potrzebujemy w pierwszej 11 takich piłkarzy którzy będą potrafili brać na siebie ciężar gry i strzelać bramki. Skorża przed meczem mówił że może przyjdzie w zimie do Wisły 2 , 3 nowych piłkarzy i tym tez mnie wnerwił. Wiśle jest potrzebna mała rewolucja, kiedy ją robić jak nie teraz? Niech odejdzie Paweł Brożek, Diaz, Jop,Łobo, Cantoro i niech przyjdzie paru młodych zdolnych grajków którzy będą zasuwali na boisku.
Odpowiedz cytując