masterlag napisał(a):

Beznadziejny mecz. W dodatku nie tylko z naszej strony. Legia w cale nie zasłużyła na zwycięstwo, nie czarujmy się. To był mecz na 0-0, tak obiektywnie patrząc.
Szczęście zostawmy kaskaderom, bo im jest potrzebne by żyć Piłkarze mają jedną z najłatwiejszych robót (nie czarujmy się po raz kolejny).
Chciałam napisać, że nie zawiódł mnie tylko chyba Mario i Marcelo, ale.. To w końcu dzięki ich "komunikacji" straciliśmy gola :/
Cała drużyna=DNO. I to był taki mecz, w którym nawet i Messi+Iniesta+Torres nic by z ławki nie dali. Dlatego nie będę dodatkowo komentować ich wejść. Mogę za to skomentować co innego: dlaczego Leszczak do cho.lery nie wchodzi?! Przecież właśnie on może zrobić taką różnicę- młody, dopiero sie musi wkupić, więc będzie z niego pewnie więcej pożytku niż z... Małeckiego (sama nie wierze, że to pisze).
Poza tym, niech pan Cupiał w końcu tupnie nogą i nie wypłaca im kasy za takie granie! Może pan Wojciechowski to nie najlepszy wzór, ale w tym przypadku, jak tam czasem nie zapłaci, to.. dobrze robi, choć Polonia to nie Wisła i tam takich celów na dzień dzisiejszy jak my nie muszą mieć.
Noi cóż... Do tej pory zawsze byłam i broniłam pana Skorżę. Ale koniec! Przegrane z Lechem, z Legią też ciężko idzie... Nie wiem czy to jego wina. Na pewno nie tylko. Jak była jeszcze Blacha to chyba on tam ryknął nie raz, nie dwa, a teraz.. Kto, Janas tupnie nóżką? Ojej... żeby nie... :/
Takiej drużynie potrzeba jaj! apropo jaj- w przerwie pomyślałam sobie, że za takie porażki powinni kastrować. Tylko, że naszych piłkarzy nie mieliby z czego :|
I apropo pana Cupiała- chyba tylko w tym przypadku możemy mówić o pechu. Przepraszam pana Bogusia, ale.. statystyki
Nie wiem co jeszcze można powiedzieć... Że się na Cracovii odbiją? ... zobaczymy :|
http://www.demotywacje.pl/upload/2662.jpg x)
Ja kocham nasz TS!!!
|
Dokładnie tak ! Pamiętam jak byłem na treningu jak Blacha na nich się darł,aż miło było jak zapierdzielali. Ja nie wiem czy Skorża ma autorytet u piłkarzy, wkurza mnie to,że w naszej drużynie są święte krowy takie jak Paweł Brożek cz Patryk Małecki. Wolę młodego Leszczaka walczącego niż stojącego, drącego mordę na wszystkich Brożka.. Była porażka z Levadią, była z Lechem jest i z Legią.