Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2009, 21:18
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Minelo pol roku od meczow z Levadia Tallin, kompletnie nie ma zadnej poprawy w naszej grze od tamtego czasu.
Nadzieja umiera ostatnia. Może za pół roku będzie lepiej, bo czemu by nie?
Powody do optymizmu zawsze się znajdą, więc dajmy trenerowi jeszcze więcej czasu na zbudowanie drużyny i podpiszmy kontrakt do 2014 roku.

W drodze po tytuł na wiosnę jeszcze mecze z Lechem (Sosnowiec) i z Legią (Warszawa), ale przy obecnym zapasie punktowym można przecież sobie pozwolić na porażki

Mam takie pytanie do tych od "1906% poparcia dla trenera" - czy od czerwcowego triumfu po meczu ze Śląskiem tego poparcia nie ubyło? Ja wiem, że brzmi dumnie nazywanie się konsekwentnym (wiernym, itd.) w ocenie pana Macieja, ale przecież gołym okiem widać, że ta drużyna nie jest jakoś nadzwyczaj genialnie poukładana (mimo dwuletniej budowy składu). I transfery nie pomogą - po prostu szczytem możliwości jest MP i może jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności w Europie. Tyle.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując