Dokładnie. Nie wiem czy Skorża nie chce widzieć błędów Jopa (i również słabszej gry Diaza) czy na prawdę ma jakąś wadę wzroku. . . Aktualnie to myślę, że środek powinien wyglądać Jirsak-Cantoro, bo Tomas jak ostatnio gra i gdy ma więcej zadań ofensywnych to gra na prawdę dobrze. A środek obrony? No cóż, na tą chwilę: Marcelo-Diaz wg mnie. Bo o ile w środku pomocy Juniorowi nie idzie o tyle może na środku obrony byłoby lepiej? Z drugiej strony, pamiętam, że jak grał na ŚO to za bardzo do przodu go ciągnęło... Ale od Jopa byłby niemal na 100% lepszy

.
No ale, skład podany, trzeba wierzyć w tych co wychodzą od pierwszej minuty i tych wchodzących z ławki. Nie ma co narzekać bo i tak nic nie zmienimy. Skorża odpowiada głównie za wyniki, więc dajmy mu spokój.

ZWYCIĘSTWA!
E: *prober*- a ja myśle, że warto z panem Mackiem przedłużyć kontrakt. Najlepiej jest zrobić jakąś ciągłość. Może za rok, dwa lata Skorża dostanie w końcu jakieś dobre wzmocnienia (apropo- mam nadzieję, że Kirm będzie szedł już tylko do przodu) i będzie lepiej, również w pucharach eu. W dodatku jak się wyleczą nasi aktualni kontuzjowani, to już będzie wzmocnienie.
A btw. to nie wiem kto mógłby
ewentualnie go zastąpić... No bo chyba nie Czesiu Michniewicz? x)
E2: dokładnie tofik. też tak pomyślałam x) <apropo Cupiała>