Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2009, 18:25
AS82 zgodze sie z Toba. Ja jak na poczatku wlaczyłem FM10 i wziałem sie za ustawianie taktyki to juz mialem zaczac szukac jakiejs gotowej taktyki w necie bo tyle tego bylo do rozkminienia ze az sie przerazilem. Postanowilem jednak sam ulozyc taktyki no i jakos sie gra

Mnie zaskakuja ceny zawodnikow. Taki Brozek 29 mln zł w Wisle grajac a Kuba w Bundeslidze 26 mln hehe niezle. U mnie najdrozszy Polak to wlasnie Paweł. Szybko tez podskoczyly ceny za Marcelo, Jirsaka. W sumie to tak wlasnie powinno byc skoro klub awansował do LM to i ceny musza isc w gore mocno zas z drugiej strony czlowiek czuje sie z tym nieswojo bo w poprzednich wersjach tak duzo moi pilkarze w Wisle nie kosztowali ) Ogolnie byla taka zasada. Miałem super pilkarza i kosztowal w Wisle powieedzmy 15 mln zł, przechodzil do ligi np hiszpanskiej i nagle wartosc szybko rosla, moze postanowiono w nowym FMie zrobic tak ze nawet w polskiej lidze pilkarz moze kosztowac krocie- oby bo w sumie racja skoro klub gra w pucharach a pilkarze maja wysokie oceny w meczach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując