Weszłam na strone oficjalną i na wpis pt. "Hit osłabionych". Zdjęcie jakie dodali- Bouguski na murawie po faulu Borysiuka.
I naszła mnie taka myśl- mam nadzieję, że Ariel [

] zagra i... niech mu się ktoś odwdzięczy

. Bo wszystko rozumiem, ale straciliśmy podstawowego zawodnika i to jak się okazało nie na tydzień dwa, lecz na jakieś pół roku . . . :/
Poza tym szkoda, że nie zagra ani Sobol, ani Głowa. To sa nasze takie walczaki, jak ich nie ma, to nie ma praktycznie tego
ducha ... I o ile o umiejętności ewentualnych zastępców drżeć nie trzeba za bardzo, tak o tego ducha, walkę- już prędzej. :/ (mimo iż Sobol ostatnio nie grał wybitnie, jak nie on, to jednak Radek to Radek)
Poza tym to cieszy mnie, że nie zagra Grzelak i Mięciel. Ten pierwszy jak już wróci po przeeeerwie to [jak na polską lige oczywiście] zawsze dobrze zagra. A jak zaczyna coś mu się gra nie kleic, to odnosi kontuzje. x) Co do Mięciela- ostatnio się przebudził (2 razy po 2 gole) więc, lepiej żeby go nie było.
Ostatecznie mam nadzieję, że większych niespodzianek w składach nie będzie (Legia- żeby naszych nie zaskoczyła, Wisła- żeby Jop nie zagrał x) ).