Wyświetl pojedynczy post
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2009, 13:28
Witam. Gram na progresję o ako 2,5 - 3. W poniedziałek postawiłem na Brescie (2,6): Mantova - Brescia 2:2.
Wczoraj za 40 Porto i Juve - wygrana. Na dzisiaj proponuję 3 mecze. Znów za 20 zł.
Lyon - Liverpool x2 1,55. The Reds, aby dalej liczyć się w walce o awans muszą to spotkanie wygrać. Warto zaryzykować i postawić na zwycięstwo gości o bardzo atrakcyjnym kursie (2,9). Dla mniej odważnych proponuję x2.
Dynamo Kijów - Inter x2 1,3 Inter jest jedyną drużyną w grupie F bez porażki. Jednak z 3 remisami zajmuje ostatnie miejsce. Myślę, że najwyższa pora na zwycięstwo, które na trudnym terenie może przyjść z wielkim trudem. Tak jak we wcześniejszym spotkaniu zagrałem zachowawczo x2.
Rubin - Barcelona 2 1,47 W 3 rozegranych spotkaniach FCB zgromadziła 4 punkty. Podrażniona porażką na CN ekipa Guardioli, zapewne będzie chciala zrewanżować się mistrzowi Rosji. Dodatkową motywacją może być bardzo prawdopodobne zwycięstwo Interu w Kijowie, które w przypadku straty punktów w Kazaniu mocno skomplikuje sytuację w tabeli.
ako:2,96 stawka: 20
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując