|
Moje zdanie na temat Skorzy jest takie, ze facet niewatpliwie ma talent i smykalke. Prawdziwa jego wartosc zmierzam jednak ocenic po tym czy uczy sie na bledach. 37 letni trener nie ma doswiadczenia, z tym kazdy rozumny forumowicz sie zgodzi. Fakt, zdobyl juz w lidze sporo ale europejskie puchary wlasciwie ledwo liznal, dlatego uwazam, ze powinnismy ten diament trzymac i szlifowac tak jak sie szlifuje mlodych pilkarzy.
Jesli wyciagnal wnioski z poprzedniej porazki to bedzie dla mnie kims, jesli nie to nalez sie go pozbyc bo juz nie zrobi postepow.
P.S. Jak lda mnie to wielkim mankamentem Skorzy jest brak porzadnej kariery pilkarskiej za granica, uwazam ze to zaweza jego horyzonty. 'Podroze' ksztalca a on niestety nigdy nie 'podrozowal' dlatego mam nadzieje, ze probuje to w jakis sposob nadgonic.
Druga rzecz to to, ze jest bardzo pasywny w kwestii organizacji pionu sportowego w klubie. Nie rozumiem jak moze pozwolic na to, zeby wielotysieczne inwestycje jakimi sa mlodzi pilkarze naszego klubu byli puszczani w samopas i mieli problemy natury ze tak powiem imprezowej.
To Skorza powinien byc odpowiedzialny za ujednolicenie systemu szkolenia i zorganizowanie nadzoru na 'sportowymi inwestycjami'.
Ostatnio edytowane przez As : 04.11.2009 o godz. 00:43.
|