Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2009, 13:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Maćku.
Masz 1906% poparcia z mojej strony.

W koncu jest trener ktory chce budować drużynę, tak jak budowac sie powinno. Ale cóż tam, grupa chce Ligi Mistrzów i trofeów od zaraz.
Zobaczcie które miejsce ma nasza reprezentacja, ktora w rankingu jest nasza liga, i wtedy proporcjonalnie oeniajcie nasze możliwości.
No tak Skorża za morde nie złapie, nie chleje wódki w trupa z nimi. No tak. Ale jakoś 8 drużyną ligi zdobył Mistrzostwo,a Zieniu miał sezon życia.
Rozumiem że wasza dezaprobata, to rezultat naszej tegorocznej słabej pozycji w lidze?
Aaa...no tak chodzi o styl. O styl zwyciestwa na Odrze, która sie broni w 11nastu, czy też na Arce, która broni sie w 12nastu.
chłopie nie mam 15 lat zebyś mnie zarzucął argumentami o stylu. Manipulujesz pisząc o 8 drużynie, bo to był wypadek a nie reguła.

Chodzi po prostu o to, ze mamy kilka ważnych meczów w sezonie, w pucharach, i nie ma tam jak podskoczyc, bo przez 90% sezonu sie opierdala na boisku i gra minimalistycznie. że inni jeszcze słabsi? ok, mozna ich pojechać 7-0, ale my wolimy spokój i wygrywamy 3-2 i 2-1 gdzie byc powinno minimum 5-0 przy zaangażowaniu.
Czasami taki minimalizm jest ok(powiedzmy, że Kielce, moga byc ze wzgledu na mecz z L) ale takie granie co tydzień powoduje brak dobrych nawyków.

Potem trzeba sie spiąc zpierdalac, poradzić sobie jak nie idzie i nie ma rezerw, nei ma możliwości.
Ciągle jest ten sam problem co pokazał mecz z Kuchennymi, po stracie gola stracilismy głowe, w drużynie nie ma pewności siebie, nie ma agresji.A przepraszam ta jest, jak trzeba o.......ic Kirma albo Jirsaka :/

a za to wszystko odpowiada trener
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.