Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2009, 13:19
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Na Legii ruch kibicowski zrujnował się sam. Co sezon to strzał we własne kolano. Niestety nienajlepiej to świadczy o ich zdolnościach umysłowych.

Fajnie, że przynajmniej ultrasi Wisły sa mądrzejsi i we własne gniazdo nie srają. Po akcjach sprzed 10 lat (Misiek i jego rzuty nożem do Baggio) czegoś się nauczyliśmy. A półgłówki z Legii?

A ja zdecydowanie popieram artykuł na www.weszlo.pl - chyba pierwszy raz z nimi się w100% zgadzam. Ludzi którzy teraz starają się "kierować" ruchem kibicowkim na Łazienkowskiej inaczej niż bydłem nazwać nie można.

Mam dobry stosunek do ruchu ultras, długo byłem jego częścią i traktuje go jako XX wieczne, nieco pospolite i płaskie, ale jednak przedłużenie średniowiecznego estosu rycerskiego: odwaga, honor, przywiązanie do jedynej wybranej i walka do ostaniej kropli krwi o jej cześć i takie tam.

Natomiast to co reprezentują sobą debile z legijnej wierchuszki to zaślepienie, tępota, zbydlęcenie, brak jakichkolwiek norm moralnych, brak szacunku do czegokolwiek. "Roz.......imy wszystko, a jak im sie nie podoba i bedą z tym walczyć to ro.......imy jeszcze więcej, łącznie z samą Legią, i wszystko zdeptamy bo jest nas dużo jesteśmy silni i Legia to ku.rwa MY a nie jakieś piłkarzyki, działacze czy inne leszcze"

a teraz przeczytaj jeszcze raz swój post i odpisz mi, czy Twoje słowa również idelanie nie pasują do tego, co zaprezentowała Wisła w meczu z Koroną. Czy Cupiał ma tych co pojechali na ten wyjazd też wyrwać z korzeniami? Więc najpierw dwa razy się zastanów, zanim obrazisz innych od 'półgłówków'
ITI wyzywa ludzi z Zylety od dilerów i bandytów- ludzie z Żylety wypominają Walterowi, że jego córka ćpa. Dlaczego Walter może a kibice nie? Wyjaśnisz mi to? ITI nie chciało uszanować śmierci kibica minutą ciszy, czemu kibice mieli to zrobić? Wyjaśnij mi proszę, dlaczego Walter może robić pewne rzeczy, a gdy to samo robi kibic, to jest bandytą i ma zostać wykorzeniony. Są równi i równiejsi wg Ciebie? Tak to odczytuję.

For_Fun ze śmierci niektórych ludzi się cieszyłem, podac Ci przykłady? I założę się, że Ty również nie żałowałeś tych ludzi. Oprócz Wilna jakie jeszcze miasta demolowała Legia? Oświecisz mnie, bom ciekaw.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 02.11.2009 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując