Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2009, 13:09
studio2 napisał(a):Wyświetl post
Czytam ostatnie 3 strony i oczom nie wierze co tutaj sie wypisuje:/ Walter, koles ktory zrujnowal kibicowski ruch ktory byl wzorem dla calej ligi dostaje "brawa"
Na Legii ruch kibicowski zrujnował się sam. Co sezon to strzał we własne kolano. Niestety nienajlepiej to świadczy o ich zdolnościach umysłowych.

Fajnie, że przynajmniej ultrasi Wisły sa mądrzejsi i we własne gniazdo nie srają. Po akcjach sprzed 10 lat (Misiek i jego rzuty nożem do Baggio) czegoś się nauczyliśmy. A półgłówki z Legii?

Cytat:
Zdecydowanie popieram dzialania kibicow Legii, jak Kuba Bogu tak Bog Kubie
A ja zdecydowanie popieram artykuł na www.weszlo.pl - chyba pierwszy raz z nimi się w100% zgadzam. Ludzi którzy teraz starają się "kierować" ruchem kibicowkim na Łazienkowskiej inaczej niż bydłem nazwać nie można.

Mam dobry stosunek do ruchu ultras, długo byłem jego częścią i traktuje go jako XX wieczne, nieco pospolite i płaskie, ale jednak przedłużenie średniowiecznego estosu rycerskiego: odwaga, honor, przywiązanie do jedynej wybranej i walka do ostaniej kropli krwi o jej cześć i takie tam.

Natomiast to co reprezentują sobą debile z legijnej wierchuszki to zaślepienie, tępota, zbydlęcenie, brak jakichkolwiek norm moralnych, brak szacunku do czegokolwiek. "Roz.......imy wszystko, a jak im sie nie podoba i bedą z tym walczyć to ro.......imy jeszcze więcej, łącznie z samą Legią, i wszystko zdeptamy bo jest nas dużo jesteśmy silni i Legia to ku.rwa MY a nie jakieś piłkarzyki, działacze czy inne leszcze"

Trzymam kciuki za ITI żeby wyrwał te chwasty z korzeniami
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując