studio2 napisał(a):

|
Czytam ostatnie 3 strony i oczom nie wierze co tutaj sie wypisuje:/ Walter, koles ktory zrujnowal kibicowski ruch ktory byl wzorem dla calej ligi dostaje "brawa"
|
Na Legii ruch kibicowski zrujnował się sam. Co sezon to strzał we własne kolano. Niestety nienajlepiej to świadczy o ich zdolnościach umysłowych.
Fajnie, że przynajmniej ultrasi Wisły sa mądrzejsi i we własne gniazdo nie srają. Po akcjach sprzed 10 lat (Misiek i jego rzuty nożem do Baggio) czegoś się nauczyliśmy. A półgłówki z Legii?
Cytat:
|
Zdecydowanie popieram dzialania kibicow Legii, jak Kuba Bogu tak Bog Kubie
|
A ja zdecydowanie popieram artykuł na
www.weszlo.pl - chyba pierwszy raz z nimi się w100% zgadzam. Ludzi którzy teraz starają się "kierować" ruchem kibicowkim na Łazienkowskiej inaczej niż bydłem nazwać nie można.
Mam dobry stosunek do ruchu ultras, długo byłem jego częścią i traktuje go jako XX wieczne, nieco pospolite i płaskie, ale jednak przedłużenie średniowiecznego estosu rycerskiego: odwaga, honor, przywiązanie do jedynej wybranej i walka do ostaniej kropli krwi o jej cześć i takie tam.
Natomiast to co reprezentują sobą debile z legijnej wierchuszki to zaślepienie, tępota, zbydlęcenie, brak jakichkolwiek norm moralnych, brak szacunku do czegokolwiek. "Roz.......imy wszystko, a jak im sie nie podoba i bedą z tym walczyć to ro.......imy jeszcze więcej, łącznie z samą Legią, i wszystko zdeptamy bo jest nas dużo jesteśmy silni i Legia to ku.rwa MY a nie jakieś piłkarzyki, działacze czy inne leszcze"
Trzymam kciuki za ITI żeby wyrwał te chwasty z korzeniami