Zygmunt.Król S nie jest żadnym moim idolem. Widzę, że dopisujesz sobie pasujące teorie.
Honorowo by wyszedł? A dlaczego miał wyjść? Na tym ma polegać aktualna sytuacja, że źle staniesz, podejdzie do ciebie ochroniarz i powie, żebyś wyszedł? Źle się spojrzysz, masz wyjść? To może nie oddychaj, bo to powietrze Waltera, w końcu jesteś na jego obiekcie.
Mam pytanie, masz łączony szal Legii z Pogonią? Jeśli tak, to będziesz miał problemy z wejściem na stadion na Ł3 (przed meczem z Ruchem zatrzymywali ludzi, którzy mieli taki szal

). To smao pytanie kieruje do flamangisty-masz łączony szal Wisły z jakąś zgodą? I co byś zrobił, gdyby nie chcieli Cię wpuścić na stadion z powodu takiego szala?
a poza tym widzę, że stoisz w 'rozkroku' (jak to kiedyś Nelly powiedziała do Tuska). Tak najwygodniej prawda? Może podzielisz się jakims sensownym planem działania, bo widzę, że umywasz ręcę (ta strona zła, tamta jeszcze gorsza)
Marszałek- piszesz sensownie. Ale na serio wierzysz w to, że Walter doprowadzi do stanu, kiedy to Legia będzie mocnym klubem, która np awansuje do LM czy fazy pucharowej LE? Ja nie wierzę w to. ITI ma problemy finansowe, ma kłopot z eNką, więc skąd wezmą kasę na nowe gwiazdy? Stadion póki co będzie 'pusty' (10 tys to max średnia wg mnie, jaka może być). A stadion też trzeba utrzymać, płacić za wynajem. Co jakiś czas trzeba wymienić murawę, dbać o boiska treningowe itp. Dlaczego Działacze Lecha i Wisły tak bardzo zabiegają, by szybko wrócić na swoje obiekty? Bo jest z tego kasa (bilety to pokaźny % budżetu klubu). ITI już sobie wyliczyło, ile to w pierwszym sezonie chcą zarobić na blietach (i wyszło tego sporo, nie pamiętam dokładnie ile). Ja sądzę, że się mocno zdziwią. Oni mają kłopot ze znalezieniem sponsora na koszulkę, a co dopiero ze znalezieniem nowych klientów.
I jeszcze raz powtórzę, że bez inwestora da się przezyć. Owszem, jest ciężko, ale przy dobrym zarządzaniu klubem jest to możliwe.