Wyświetl pojedynczy post
Marcin(L)
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2009, 23:13
Wklejam mój komentarz do sytuacji na Legii tutaj bo jak widzę dyskusja na ten wstydliwy temat tu przebiega żywiej:
Wy się dziwicie? Przecież tam stoją w większości typowe 15-letnie bezjajeczne półmózgi! Jakby Staruch krzyknął, że wszyscy zdejmują gacie to by zdjęli, bo mają go za BOGA, ale żeby zainterweniować (gdy wkracza ochroba lub policja) to oczywiście nie ma komu, filmiki se ****a nagrywają. A tak w ogóle po tym co powiedział, "zarzucił" ktoś miał się rzucić mu na pomoc?
Na wyjazdach nie lepiej! Zwyczajne zwierzęta, tudzież bydło:/ We Wrocławiu rok temu się naoglądałem. Odwozili nas Ikarusami na dworzec, banda debili miała uciechę z wyzywania całego miasta, staruszków, młodych mam z dzieckiem, par, DZIECI, kogokolwiek. Łeb wystawiony przez szybę i wielki pan (oczywiście jak policja się zbliżyła w clu uspokojenia palantów to jeden z drugim w kucki, strach w oczach i mokro w nachach), aż mnie nęciło jak wyglądali i ochoczo lżyli niewinnych ludzi, żeby zamknąć okno i odciąć ten durny czerep. Wstyd mi, iż tacy ludzie kibicują Legii

Staruch tym co wczoraj zrobił dla mnie się skończył, przeginał już wiele razy, ale to to jest jakiś szczyt, którego mialem nadzieję nigdy nie osiągnie. Istnieją pewne zachowania, którymi wyróżniają się "homo sapiens sapiens" od zwierząt. Wczoraj ten tłuk pokazał, że takich ludzkich odruchów nie posiada.
Ostatnio edytowane przez Marcin(L) : 01.11.2009 o godz. 23:19.
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
Odpowiedz cytując