Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2009, 17:40
To są standardy twórców TUSK VISION NETWORK. Jeżeli ktoś próbuje się nie zgadzać z ogólnie przyjętą linią i mało tego mówi o tym głośno to musi się liczyć że banda rzezimieszków w żółtych kubraczkach będzie go kopać ,bić i wbijać mu pazury w oczy ,a żadna śmierdząca psia pała reprezentująca państwo i prawo nie zareaguje. Mi to przypomina tą sytuację ze sądu jak był proces cywilny Wałęsa-Braun. Po sprawie jakiś przydupas Wałęsiarza podszedł do jednego z dziennikarzy zwyczajnie mu zajebał a pały które tam stały nawet podjęły interwencji. Mało tego jak jakieś kobiety zaczęły gonić tych brudasów mówiąc ,że na sali sądowej został uderzony człowiek to burki spierdalały tak szybko ,że aż się przykro robiło oglądając ich reakcję. Tak samo wczoraj. Wejchert umarł. OK. Minuta ciszy jak najbardziej. Tylko nie wiem czy niestosowne zachowanie "jeszcze jeden, jeszcze jeden" powinno być przyczynkiem do tego ,żeby nasyłać bandę jakichś ochraniaczy ,żeby kogoś pobili. I mało tego wszystko się dzieje w miejscu publicznym gdzie teoretycznie jest policja. Przecież gdybym ja był takim dowódcą oddziałów prewencji i bym zobaczył jak tego delikwenta ściągają z płotu to bym wydał z miejsca rozkaz ,żeby interweniować i te żółte kubraki spacyfikować. A co ten koleś takiego zrobił ,żeby ktoś w loży VIP szczuł go swoimi kundlami. Skandal , skandal jeszcze raz skandal....!!! Tyle mogę powiedzieć. Weszło.com pisze o zbydlęceniu. Reakcja siepaczy ITI była tak samo skandaliczna jak wykrzykiwanie "jeszcze jeden , jeszcze jeden". Tylko te sytuacje są gatunkowo różne. Czym inny jest jawny brak dobrych manier i kultury , a czym innym jest linczowanie kogoś na płocie z pełnym poczuciem ,że jest się ma kasę i pół rządowych w kieszeni to można bić plebs po mordzie...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.11.2009 o godz. 17:46.
Odpowiedz cytując