Wyświetl pojedynczy post
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2009, 08:14
Wujekm napisał(a):Wyświetl post
"killzone" coś marny z Ciebie kibić wojskowych skoro nie wierzysz w zwycięstwo własnego zespołu i jeszcze dość "często" udzielasz sie na forum Waszego największego rywala do tytułu
po pierwsze, nie Tobie chlopaczku oceniac czy marny ze mnie kibic czy nie. Wiec takie uwagi to moze lepiej zachowaj dla siebie lub tez dla swoich potomnych.

po drugie, wybacz ale ja jestem realistą, i wiem ze jak mozemy kazdego na Łazienkowskiej pogonić 3-4 golami, to na wyjazdach niemalze kazdy jest dla Legii "za mocny". tak jak napisalem dzisiejsza Legia nie potrafi na wyjezdzie ograc marnego Piasta(juz nie pisze o naszych wyjazdowych potyczkach z Wami) to o czym my w ogole rozmawiamy. Dodam tylko ze nie mam jakiegos wielkiego cisnienia na wyniki, wiec w sumie lotto mi czy zremisujemy czy wygramy czy przegramy.

po trzecie, mam prawo sie tu wypowiadac ile mi sie zywnie podoba dopoki nie lamie regulaminu, narazie nigdy nie zostalem zbanowany, takze raczej nikomu z tu rzadzacych nie przeszkadzam swoim zachowaniem(a jak masz jakis problem, cos Cie boli. no coż... życie), a pozatym to jest temat o Waszym meczu z LEGIĄ WARSZAWA, wiec o co kaman?
Ostatnio edytowane przez killzone : 01.11.2009 o godz. 08:19.
Odpowiedz cytując