Wyświetl pojedynczy post
Wujekm
Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2009, 01:05
Tak czytając te posty muszę stwierdzić że dziękuje bogu że 99,9999% z forumowiczów nie ma możliwości wpływania na jakiekolwiek decyzje w klubie.
Zaczynając od stylu
Gra ewidentnie siadła po zdjęciu Dijaza i wprowadzeniu Boguskiego i Garguły
To ja sie pytam W JAKICH OKOLICZNOŚCIACH MIAŁ ICH WPROWADZIĆ I SPRAWDZIĆ po paromiesięcznej nieobecności na meczach No chyba właśnie przy wyniku 3-1 i grze 11 na 9
Dlaczego Skorża zdjął Dijaza już ktoś wcześniej napisał nie będę się powtarzał
Niektórzy wieszają psy na trenejro Tym samym który zapewnił nam 2 tytuły przy 2 latach pracy i kolejne pytanie do dzieciaczków sypiących pomysłami rodem z gierek typu fifa KOGO INNEGO Pokażcie mi JEDNEGO (liczbowo "1") trenera w Polsce lepszego od niego
O proszę coś żadnego niema ( no może oprócz franza ale on nigdy już do Wisły nie wróci póki właścicielem jest Nasz kablo człowiek )
ktoś palnie że brać za granicy i tu kolejny klops Kto za niego zapłaci z z czego bo przecież pieniądze biorą się jak w gierkach z powietrza
Zaangażowanie niektórych zawodników jest problemem ale niestety innych nie mamy
Niektórzy wspominają mecz z Levadią Cóż od dobrych 15 lat nasza polska liga jest na samym dnie i trzeba sobie uświadomić że każdy może pokonać cienkie polskie kluby Zeszłoroczny Lech to raczej był wypadek przy pracy
A co do wyniku
nie takie potęgi i nie takie kluby przegrywały w podobnych okoliczności
Wiem że nie powinno się patrzeć na innych tylko na siebie Ale Lech jest doskonałym przykładem tego że nawet większy potencjał można zmarnować i roztrwonić
Ja się cieszę z 3 punktów chociaż nerwówka była Weryfikacja czy należy nam się majster 7go listopada i 5go grudnia tego roku
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Wujekm : 01.11.2009 o godz. 01:45.
UBUNTU
linux for human beings
Odpowiedz cytując