Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2009, 15:28
Nie mogę się zgodzić z poprzednikiem odnośnie tego że Piotrek Brożek jest takim słabym lewym obrońcom a Alvarez takim dobrym prawym obrońcom. Może i Pablo częściej się podłącza do akcji ofensywnych ale w defensywie jest słabszy od Pietii , mam nadzieję że z czasem się poprawi. Piotrek w obronie jest bardzo trudny do przejścia, praktycznie nie przegrywa pojedynków sam na sam , niech tylko częściej pomaga w ofensywie ale do tego również musi mieć wsparcie Kirma który musi mu robić miejsce a tego nie robi i jest mało aktywny. Alvarezowi uciekł przeciwnik w meczu z Polonią Bytom w akcji po której straciliśmy bramkę , również w następnym meczu -nie pamiętam za bardzo z kim ale również przeciwnik go zgubił na kilku metrach ( był to chbya mecz z Polonią Warszawa) w jakimś ostatnim meczu również nie zdąrzył za przeciwnikiem po czy straciliśmy bramkę (był to chyba mecz ze Śląskiem ale nie jestem pewny). Pablo musi się jeszcze wiele nauczyć , jeśli chodzi o samą szybkość nie jest źle ale czasami źle się ustawia i nie do końca dobrze reaguje na wydarzenia boiskowe, czasami akcję rywala trzeba przerwać w nie do końca czysty sposób. W europejskich pucharach będzie musiał zagrać na przeciwko lepszym skrzydłowym , niektórzy będą szybsi od niego i będzie musiał sobie jakoś poradzić bo jeśli ktoś go zostawi w tyle kilka razy to o dobrych wynikach będziemy mogli zapomnieć , ma się to oczywiście do wszystkich obrońców.
Odpowiedz cytując