jova napisał(a):

Masz taką wiedzę o taktyce, że moderatorzy powinni Cię zdegradować z Marszałka do Dobosza.
Może mnie wzrok zawodzi, ale ja zauważam dwójkowe i trójkowe akcje. Widzę zespół starający się grać po ziemi. Dostrzegam celne przerzuty, dobre przeniesienia ciężaru gry, współpracę, asekurację i wychodzenia na pozycje. Cóż, może tylko ja tak mam.
Za czasów Wisły Kaspra modne było robienie kompilacji "best of" z akcji i bramek Wisły. Teraz chyba niektórym przydałaby się kompilacja "worst of" z wieków ciemnych pomiędzy okresami pracy Heńka i Skorży.
|
Ogladałem ten mecz bez głosu w tv, powiem że w pierwszej połowie był to najlepszy mecz w tym sezonie porównywalny może jedynie z meczem z amicą. Powstają jakieś schematy gdzie kto ma wbiegać wygląda to w pewenych frgmentach gry korzystnie. Wielkim minusem jest postawa gdzie dajemy sobie strzelić dwa gole z niczego, tak nie może być.
Małecki jest jakis zawieszony, może się mu głowa trochę zagotowała jest młody i musi mieć takie fragmenty, trudno. Cantoro jak na to co prezentował do tej pory to to był wystę klasa światowa. Jop słaby dramtycznie przeskaują go ogrywają, rzuca dobre piłki do przodu ale jednak na minus....