Wyświetl pojedynczy post
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2009, 13:37
Jesli chodzi o chłodną ocene spotkania to wg mnie wygląda ona tak(skala 1-10)

Cebanu 7 (o wiele pewniejszy niz w meczu z Bytovią,bez szans przy bramkach Korony)
Alvarez 6(jak zwykle bardzo przyzwoity mecz w wykonaniu Urugwajczyka)
Marcelo 8 (kolejny dobry mecz)
Jop 4 (I połowa tragiczna. grał jak junior albo jeszcze gorzej. w II połowie troche lepsza gra ale raczej nie widac przyszosci w Wisle dla tego zawodnika)
Diaz 5( przecietny mecz Diaza. i to nie pierwszy w tym sezonie. po powrocie Sobola i Pi.Brozka wg mnie bez szans na pierwszą 11)
Łobodziński 6 (moze i nie grał wielkiej piłki ale zaimponowal mi walecznoscią w tym meczu.nie wiem czym to było spowodowane ale mam nadzieje ze w koncu ruszy do przodu. mozliwe ze zaczął grac lepiej bo wie ze po powrocie Boguskiego Mały pojdzie na jego pozycje? nie wiadomo. przyzwoity mecz)
Jirsak 7 ( dobry mecz w wykonaniu Czecha. widoczny,dbrze rogrywający.strzelona bramka)
Cantoro 8 ( musze przyznac bardzo dobry mecz Mauro. waleczny jak za dawnych czasów. Korona w srodku nie istniała. moze walczy o nowy kontrakt? )
Kirm 7 ( w koncu pierwsza bramka w barwach Wisły. widoczny czesciej niz w ostatnich meczach. oby ta bramka pomogła mu teraz nabrac pewnosci siebie)
Małecki 6 ( w miare dobry mecz Małego.ale ilosc marnowanych sytuacji przeraza)
Brożek 8 (moze i bramki nie sstrzelił ale miał 2 aysty. po drugie grał drugiego rozgrywającego bardzo dobry mecz. oby jeszcze brameczki strzelał i bedzie pięknie)

rezerwowi:
Ćwielong 5 (prawie wogóle nie widoczny)
Garguła 6 (starał sie,mógł byc na nim karny gdyby sędzie nie bał sie gwizdnąc.ogólnie widac ze idzie to chyba w dobrym kierunku)
Boguski bez oceny. za krótko grał. ocena zbędna.

praca sędziów

Główny 6 ( nie bal sie wyrzucic z boiska Nikoli ale popełnił kilka błędów. druga czerwona raczej niesłuszna. karny w I połowie dla Wisły. w II torszke kontrowersyjny.

Liniowi 8 (musze przyznac ze liniowi dzisiaj bardzo dobrze sędziowali. szczególnie ten pan po prawej stronie(patrząc w telewizji) 2 razy nie pomylił sie przy bramkach Wisły. naprawde szacunek. szkoda ze sędziowie Głowni często odstają poziomem od liniowych)

to tyle jesli chodzi o oceny. prosze o opinie. ale w miare kulturalny sposób
Odpowiedz cytując