7 kotów napisał(a):

Serbski cymbal powinien zostac zdyskwalifikowany do konca sezonu. W pierwszym meczu zalatwil GAncarczyka na cacy w 4. polamalby Lobodzinskiemu szczeke.
Ten psychopata powinien sie trzymac od boiska z daleka.
|
Mnie to na przykład wogóle nie dziwi, śmiać mi się chciało jak przed meczem- bodajże w Wybiórczej- czytałem jego zapewnienia, że się zmienił i jest zupełnie innym człowiekiem... Nikola nigdy się nie zmieni, ten typ tak ma... Zamiast na boisko powinnien się udać do psychologa/psychiatry, Groszka udało się naprostować to może z Nikolą też by sobie poradzili.
Zawieszenie to najmniejsza kara jaka go powinna spotkać za to co zrobił, oj będzie sobie Korona pluła w brodę, to tylko kwestia czasu.
el Nuero napisał(a):

|
(...) ale o środek obrony (Jop) to się szczerze boję. Nie chciałbym, aby jakiś kolejny "Andriejew" zakręcił nim i odebrał Wisełce punkty.
|
Tak swoją drogą , to na jaki okres podpisano umowę z Jopem? Bo im prędzęj ona minie tym lepiej...
Według ostatnich "hotnews'ów" pojawił się temat Glika, ja jestem jak najbardziej za tym, mlody i perspektywiczny chłopak, napewno mielibyśmy z niego więcej pożytku niż Jopa. Albo w ostateczności Cleber, na pełny dystans to raczej (nie śledziłem jak mu szło w Tereku) nie, ale jako zmiennik (fatum Głowy) czemu nie.
saklak1906 napisał(a):

|
Na Europę jesteśmy za słabi, tylko pytanie jeżeli my nie zdobędziemy mistrzostwa to co w Europie zdziałają inni? raczej nic wiele wiecej.
|
Święte słowa
saklak1906. Wiem, że to nasza narodowa cecha, ale chociaż w tej sytuacji postarajmy się nie narzekać, do k...y nędzy mamy przecież lidera. Jak dziś się patrzy na pierwsze 5 miejsc tabeli, to można mieć spore wątpliwości, że konkretna reprezentacja naszej ligii może trafić do Pucharów, w czubie mamy "obyte z Europą" takie kluby jak Ruch, Piast czy GKS Bełchatów...
Nam potrzeba tego "mistycznego awansu" do fazy grupowej LM i kilku meczów na poziomie w niej (nawet gdybyśmy mieli odpaść po grupie) a wtedy- jak mawiał świetej pamięci Leo- krok po kroku wszystko zacznie trybić. To będzie moment przełomowy i przyjdzie taki czas, że będziemy zauważalni w Europie.