Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2009, 00:31
Mnie sie styl gry Wisly w tym meczu bardzo podobal. Oczywiscie jesli pominiemy zlekcewazenie Korony w koncowce i zbytnia pewnosc siebie przy 3-0.
Fajnie klepali, utrzymywali sie przy pilce. Inna sprawa, ze przeciwnik im w tym zbytnio nie przeszkadzal, ale i tak widac bylo ladna techniczna pilke. Akcja na 1-0 stadiony swiata, dobrze, ze Kirm sie przelamal.
Oczywiscie za podejscie mentalne w 2 polowie zawodnikom nalezy sie solidne kazanie.

Jestem pozytywnie zaskoczony postawa Cantoro, swietny mecz w jego wykonaniu... Te dokladne przezuty, naprawde super. Gdyby zagral jeszcze kilka na podobnym poziomie i byl sklonny przystac na kontrakt motywacyjny jak reszta druzyny to nie widze przeciwskazan przed przedluzeniem z nim umowy.

Kamyczek do ogrodka Skorzy ode mnie jest taki, ze sporo chaosu wprowadzila zmiana Cwielonga i przesuniecie Kirma na lewa obrone. Do tego momentu wszystko dzialalo perfect.
I zgadzam sie, oby Pawelek wyzdrowial na Legie. Przy 2 bramce Cebanu sie nie rzucil tylko w miejscu polozyl na murawe.

Nie widze tez zbytniej roznicy w tym co zrobil Mijajlovic, a tym jak potraktowany zostal Wasilewski. Przeciez to jest chore ! Wyobrazcie sobie, ze trafilby go w krtan... To cud, ze mu nie zlamal szczeki. To nie byla walka bark w bark, wyskok do glowki lokciem jakich wiele w meczu. Ten idiota na pelnym impecie wjechal lokciem w glowe, nie patrzac nawet gdzie dokladnie, rownie rozpedzonemu Lobodzinskiemu. Dla mnie to powinna byc dyskwalifikacja co najmniej do konca tej rundy.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.10.2009 o godz. 00:35.
Odpowiedz cytując