Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 23:07
Okey, 3pkty cieszą, ale... Jestem na prawdę cały czas wkurzona na naszych grajków.
Niby ładnie nam się w większości gra układała, ale ta nieskuteczność to przybiera już niesamowitych rozmiarów- widać, że zlewają sobie sytuacje jakie mają. Małecki zbyt samolubnie. Niestety od tego meczu z Holandią, jakoś się nam Mały pogorszył (czy chce czy nie, fakty sa jakie są). I co z tego, że na plus na pewno Kirm (w końcu przekonal tak na 99%), Jirsak, nawet Cantoro i Łobo.
Wstyd z taką końcówką. Mecz powinien wyjść nam na jakieś 4:0/5:0, a tu wynik 3:2 :| Oddaje to przebieg meczu i to, że Wisła była lepsza? Nie...
Trzeba każdym z nich po ludzki potrząsnąć, bo to jest po prostu dziadostwo. Ktoś tutaj napisał, że do kopalni ich.. - no nie wiem, na ile by ich to tak na prawdę ruszyło.
Każdy z nich kiedyś marzył o tym wszystkim co ma, a teraz jak to mają to.. nie doceniają tego co osiągnęli. Mam nadzieję, że Skorża w końcu na prawdę ryknie i efekty zobaczymy w meczu z Legią i (co chyba jeszcze ważniejsze) z Cracovią. Niech nasze grajki kochane pokażą, że mają jaja! Tak po ludzku... {co do tych >jaj<- brakuje Sobola, Paweł B. nie nadaje się na kapitana, brakuje mi w Wiśle... śląskiej krwi- takiego >hardcore'a< nie jednego}

Są plusy i minusy... zdenerwowanie.. Ale jak się rzekło- 3 pkty dopisujemy i jedziemy dalej!

PS. i nie gadajcie, że pesymiści tu są, że tylko narzekać potrafią... Prawda jaka jest taka jest. Każdy kto oglądał mecz na pewno jest wkurzony, bo to inaczej miało wyglądać. Czasem warto sobie co nieco choćby samemu dla siebie przeanalizować
Ostatnio edytowane przez masterlag : 30.10.2009 o godz. 23:10.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując