Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 22:26
Najważniejsze są trzy punkty! Oczywiście mi druga połowa również się nie podobała ale to wina naszych piłkarzy, co trener mógł zrobić? On co chwile krzyczał i mobilizował ich ale nasi grajkowie najmniejszym nakładem sił chcieli wygrać ten mecz i na szczęście się udało. W tym meczu wkurzył mnie Małecki który nic nie grał dzisiaj , co z tego że biegał jak tracił piłki , źle podawał, źle się zachowywał a w dwóch sytuacjach kiedy był na kilku metrowym spalonym miał pretensje do kolegów że mu nie podawali. Paweł Brożek w drugiej połowie grał tylko piętką ale ile z tych zagrać skończyło się stratami? Większość. Jop mnie przeraził w pierwszej połowie- niestety ale w meczu z mocniejszym rywalem z Jopem w takiej formie będziemy przegrywać przez tego piłkarza. Mnie przeraża również że trener próbuje ustawiać Gułe tuż za napastnikiem a nie w środku pomocy, chyba znów czeka nas przejście na grę jednym napastnikiem :( wg mnie Guła powinien grać w środku w parze z jednym defensywnym pomocnikiem ustawionym za jego plecami a nie w linii , podobnie sprawa się ma z Jirsakiem . Na zmianę stylu gry w tej rundzie już bym nie liczył, ważne żebyśmy wygrywali, grunt że Skoży udaje się mobilizować niektórych do walki przy stanie 0-0. W zimie powinna nastąpić spora roszada w naszej kadrze, przyjdzie świeża krew która zmobilizuje resztę piłkarzy. Odejść powinni Cantoro, Jop, Paweł Brożek, Diaz, Łobo - ma za duży kontrakt jak na jego wkłąd w tą drużynę. I kilku młodych , utalentowanych , dobrych piłkarzy ściągnąć któzy wzmocnią zespół , mam nadzieję że nasi skauci dobrych zawodników nam wyszukają i że Cupiał nie będzie blokować tych transferów. Pożyjemy zobaczymy, już nie mogę się doczekać zimowego okienka a teraz to najważniejsze są zwycięstwa i nie ważne w jakim style byle by 3 punkty.
Odpowiedz cytując