WILU TS napisał(a):

Moje zdanie jest takie iż homoseksualizm to jest choroba i powinno się go leczyć.
Ale jeżeli już ktoś jest na to chory.czytaj - jest pedałem,nie powinien zarażać tą chorobą choćby poprzez głośne nawoływania o prawa czy też takie marsze.Choroby i zboczenia się leczy,koniec kropka.
|
Wiesz, równie dobrze można powiedzieć, że hetero też są chorzy. Zmusisz jakiegoś faceta do tego, żeby posuwał laskę? Czy w drugą stronę tak samo? Jak chcesz pracować nad jego popędem? Nie rozumiem jak chcesz to leczyć.. Specjaliści od zdrowia psychicznego zresztą też to podkreślają, no ale jak to większość Polaków - każdy jest od każdego mądrzejszy.
Nie bronię pedałów/lesbijek, sam ich nie lubię, zwłaszcza tych, którzy się z tym ujawniają, też nie lubię ich .......onych manifestacji i owszem, trzeba temu zapobiegać, bo pewnych praw - jak np. adopcji dzieci nie powinno się im umożliwić, ze względu na ogólną pogardliwość wobec ludzi tego pokroju. Ale nie jestem też jakimś ślepo zapatrzonym człowiekiem, zacietrzewionym w starokatolickiej modzie, gdzie seks (jakikolwiek) był tematem tabu i toleruję i próbuję zrozumieć to, że ktoś chce uprawiać seks z osobnikiem tej samej płci.
Podsumowując, jak to wielu mówi - dopóki nie wchodzą oni w moje życie prywatne, to niech se są.