Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2009, 11:18
Mam prośbę do osób kot Markus i innych, o przesłanie na maila SKWK pytan jakie przewijaly się w waszych wypowiedziach w tym temacie. W temacie maila proszę o wpisanie Stadion Wisły

PS:
Cytat:
Mam nadzieję, że władze Stowarzyszenia zdają sobie z tego sprawę.
Zdajemy sobie sprawę w jakiej sytuacji znalazła sie Wisła zarówno SA i TS. Również mam nadzieję, że kibice Wisły zdają sobie sprawę, że w SKWK (lub sama pomoc) nadal potrzeba ludzi do działania w różnych aspektach życia Wisły. Wkońcu w sprawie stadionu nie będą rozmawiać ludzie od wyjazdów czy akcji charytatywnych prawda? A jaką siłę będzie miało SKWK i kibice Wisły to zalezy tylko i wyłącznie od kibiców Wisły, którzy zechcą pomóc.
Ostatnio edytowane przez PvD : 28.10.2009 o godz. 11:24.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując