Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2009, 03:11
jova napisał(a):Wyświetl post
Mi brakuje obiektywizmu? Gdy Ty piszesz takie zdanie to brzmi ono naprawdę zabawnie.
Ja mam głęboko w trzewiach kogo Dan by kupił gdyby miał 10 mln euro na transfery. Mnie interesuje kogo sprowadził. Jakich piłkarzy uznał za zdolnych do gry w Wiśle. Ściągnął bardzo solidnego Burnsa, chimerycznego Dolhę, a reszta to szrot.
Próbujesz odwracać kota ogonem, wybielać Dana i sugerować, że wpadki transferowe to nie jego wina. Przecież to bzdura. Ponosi za nie odpowiedzialność razem z zarządem. To on tych piłkarzy wskazał.

wiesz co - już nie raz to Ci pisałem - Ty nie masz tego głęboko w trzewiach, tylko ściska Cie grubo, za każdym razem gdy ten(dla Ciebie) prostak i debil osiąga jakiś sukces.Po prostu prywatny osąd charakteru(wd mnie zupełnie niesłuszny ale to mało ważne) ,odebrał Ci obiektywizm w ocenie zawodu jakim jest bycie trenerem.

Byłeś przekonany że Petrescu to **** nie trener...zaczęło mu żreć, znajdywałeś nawet najbardziej absurdalne argumenty by dowieść że to jakiś przypadek.Zdobył mistrza - argument koronny - przecież Rumunia to jakiś **** wie jaki kraj - tam wszystko może się zdarzyć - zaczął zarabiać kasę w LM....zamilkłeś wiedząc że co nie napiszesz to będzie to beka ale nadal kąsasz.

jova - jesteś rozsądnym kolesiem więc skąd ten upór-Każdy się myli , ale poznasz konkretną osobę po tym że jest w stanie się do pomyłek przyznać...Po kiego brniesz wysnuwając coraz to bardziej absurdalne teorie?

Może dla Ciebie wyznacznik zajebistości to nauczenie się 100000 angielskich słów a nie 5000.Może dla Ciebie teatr Petrescu był żenadą ale gdzie jest teraz on a gdzie są oni - Mister 12 wygranych pod rząd, okazało się że ustawił 100% meczów w niższej lidze(rozumiem ze te gdzie Dan przegrał mistrzostwo wygrane W. były w 100% czyste - Przemiana dżentelmena z Warszawy godna orderu), sędziowie tak krytycznie oceniani przez Dana mają zarzuty...Czegoż Ci trza więcej? Tego że Petrescu jako jedyny chyba trener w historii miał budżet na transfery równy 0 złotych? - i z braku jakichkolwiek argumentów dowalisz się do tego - że nie sprowadził gwiazd za darmo?

Dolha był chimeryczny?U nas?....
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 28.10.2009 o godz. 03:19.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując