Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2009, 01:12
Panie Darku

Wiem, że jest Pan konkretnym Radnym i prawniczo wyszkolonym na UJ Gościem i wiem, że ma Pan 1906% racji w tym co Pan nam doradza.

Uważam, że nie tylko 4 11 09 na sesji Rady Miasta ale i 3 11 09 na Komisji Sportu z Pana udziałem, powinni tam zawitać przedstawiciele Wisły w postaci przynajmniej trzech pierwszych n/w delegacji -

1. delegacji Klubu Wisła Kraków SA, żywotnie zainteresowanego oddaniem w terminie i kompleksowo stadionu przy R22
2. delegacji TS Wisła, żywotnie zainteresowanego budową hali sportowej przy R22
3. liczna delegacja SKWK, reprezentująca interesy kibiców, żywotnie zainteresowanych tak stadionem, jak i halą.
4. Kibice zrzeszeni i nie zrzeszeni oraz sympatycy Wisły czyli mieszkańcy Krakowa, którym sprawy te są bardzo bliskie sercu.
5. Ci przedstawiciele kibiców i sympatyków Wisły Kraków, którzy nie tylko od święta się tym faktem afiszują a należą do osób publicznych i bardzo znanych w Krakowie.

Delegacje powinny być merytorycznie przygotowane w celu przedstawienia swoich racji za pomocą argumentów logiki, przemawiających na rzecz przekonania Radnych, że warto a nawet trzeba Wisłę dofinansować z budżetu miasta, co będzie w zgodzie z prawidłowo rozumianą gospodarnością naszych Radnych w obliczu już zaistniałych faktów w naszych sprawach.

Liczni pozostali obecni, powinni zaświadczać swoją kulturalną obecnością, że dla Wisły sprawy powyższe są wagi najwyższej.

Czy jest tu na forum osoba lub osoby kompetentne, które mogłyby poinformować prezesa Wisły SA, TS i SKWK o sugerowanych tutaj propozycjach ?

Chyba najwyższy czas na zjednoczenie się i determinację z naszej strony oraz na zorganizowanie się na rzecz Wiślackich interesów. Mam nadzieję, że szybko pojawią się odpowiednie inicjatywy ze wszystkich Wiślackich środowisk, o ile podzielają nizbędność takich działań a indywidualni kibice samoistnie przyłączą się do tej akcji.

RADA MIASTA v WISŁA KRAKÓW

Data meczu - 04.11.2009

Początek meczu - godz 9 : 30

Koniec meczu - jak zwykle do zwycięskiego skutku na rzecz Wisły oraz Krakowa, najlepiej w meczu przyjaźni

Miejsce meczu : Rada Miasta - Kraków - Plac Wszystkich Świętych 3-4

Wstęp wolny - wyłącznie dla kibiców Wisły Kraków

Stawka meczu - terminowe i kompleksowe dokończenie budowy stadionu Wisły Kraków oraz powstanie hali sportowej TS

Liczba miejsc - nieograniczona
Miejsca w budynku wyłącznie dla wybranych delegacji Wisły Kraków

Uprasza się o liczny i wyjątkowo kulturalny doping, mimo nietypowych : miejsca, daty i godziny meczu.

Ps. Państwo Radni Kośmider i Jantos - jeszcze Wisła nie zginęła póki my żyjemy a Cupiał będzie już z Wisłą wiecznie, jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon ..........
Ostatnio edytowane przez kot : 28.10.2009 o godz. 15:04.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując