Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2009, 01:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
powiedzmy, ze Dan przedstawił kandydatury 30-40 piłkarzy, z czego zarząd zgodził się na darmowych Dolhę, Thwaite'a, chyba Branco, Burnsa i Chiacu. Zapłacić trzeba było za Vargę. Wciśnięto mu tez wtedy chyba Kaczorowskiego. Przeciez chyba pamiętasz te wszystkie kandydatury Dana, ktore się wtedy przewijaly. Niestety nie wszystkie były darmowe. Cóż za pech!
Jova, wiem, że nie lubisz Dana, ale trochę obiektywizmu, może?
Nie przyszli do nas między innymi: Mazilu, Galamaz (dziś podpora obrony Unirii), Grigorie, Petre, Bucur (jeden z czołowych strzelców Liga 1, trzeci w klasyfikacji dwa lata temu, w ubiegłym król strzelców), Tamas (też jeden z aktualnie lepszych napastników).
Czy dlatego, ze Dan ich nie chciał?
Mi brakuje obiektywizmu? Gdy Ty piszesz takie zdanie to brzmi ono naprawdę zabawnie.
Ja mam głęboko w trzewiach kogo Dan by kupił gdyby miał 10 mln euro na transfery. Mnie interesuje kogo sprowadził. Jakich piłkarzy uznał za zdolnych do gry w Wiśle. Ściągnął bardzo solidnego Burnsa, chimerycznego Dolhę, a reszta to szrot.
Próbujesz odwracać kota ogonem, wybielać Dana i sugerować, że wpadki transferowe to nie jego wina. Przecież to bzdura. Ponosi za nie odpowiedzialność razem z zarządem. To on tych piłkarzy wskazał.
Odpowiedz cytując