|
Niestety, radnemu Kośmidrowi nie warto wierzyć. Wczoraj, po tym co Wam napisałem,otrzymałem od niego wiadomość z głosem oburzenia, że śmiem tutaj publicznie komentować i pokazywać jego rzeczywiste poglądy na sprawę budowy stadionu, będącego dlań kwestią "nawet czwartorzędną", zdanie, które ma o kibicach Wisły, czy dwulicowość w pojmowaniu "transparentności" wypowiedzi i działań polityków - nie będę tej wiadomości cytował, aby nie dać mu pretekstów do szarżowania z nowymi oskarżeniami o "ujawnianie tajemnicy korespondencji". Nie chcę też, by autorytet posady radnego całkiem upadł na forum.
W każdym razie radny Kośmider bez najmniejszych wątpliwości pokazał, że w rzeczywistości chodzi mu o uderzenie w Majchrowskiego przed zbliżającymi się wyborami, poprzez opóźnienie budowy stadionu pod różnymi pretekstami tak, aby ów nie mógł zrealizować obietnicy oddania go przed nimi. Czytając go, mam wrażenie, że jego "Majchrofobia" przynajmniej dorównuje "rusofobi" Kaczyńskich.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.10.2009 o godz. 16:45.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"
|